מה עובר עלינו... בא לי לבכות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהו מאוד מוזר קורה בבית שלנו לאחרונה..
    כסף- פשוט נוזל לנו מהידיים..
    דווקא בתקופה כ"כ גרועה מבחינה כלכלית, דברים פשוט קורים!!

היום התקשרה אליי הפסיכולוגית שהיינו אצלה באבחון השבוע ואמרה שהיא עברה על הטפסים שאני מילאתי בזמן האבחון
    וראתה שכתוב שם שאנחנו בקרוב מתחילים אבחון בהתפתחות הילד!
    אז- למה שילמנו 1300 ש"ח אם אנחנו גם ככה מתחילים אבחון דרך קופ"ח??
    אמרתי לה שאמרו לי בעירייה שאלו אבחונים שונים והעירייה מסתמכת רק על האבחונים של פסיכולוגים חינוכיים ולא של התפתחות הילד..
    היא אמרה לי שאני לא האמא הראשונה שאומרת לה את זה אבל זה ממש לא נכון!!
    וממש עצוב לה ששנינו סטודנטים והיינו צריכים להוציא כזה סכום לחינם..
22 תגובות
עמוד 1
  • אוף
    ]

• המאה ש"ח שעידו איבד הגיע בטוח למישהו שהיה זקוק לסכום הזה יותר מכם או שפתאום הוא יצוץ...
    חוצפה של העירייה!!!!!!!!!!!!!!!!
    כמה פשוט לדרוש ממישהו לחוץ להוציא כ"כ הרבה כסף בתירוץ של "טובת הילד"! חוצפה ממדרגה ראשנה! ממש בושה לעיריית פ"ת!
    את התקלה שהיתה לכם במכונת כביסה הישנה אולי ניתן היה לתקן, אבל טכנאי היה עולה 300-400 ש"ח פחות ממכונה חדשה...
    בע"ה בקרוב תהיו מאחורי כל זה...
    הכל קשור בכסף והכל כ"כ יקר ....
  • הצרות תמיד באות בצרורות, אצלנו באותו שבוע הלך לנו האוטו והמחשב, ואומנם זה כסף ולא מעט, אבל אני תמיד אומרת שעדיף בחומר ולא בגוף, שרק אלה יהיו הצרות שלנו.
    לא כדאי לך לדבר עם העירייה ולהגיד להם שהוצאת המון כסף כי הם אמרו לך דבר לא נכון, אולי תצליחי לקבל קצת החזר (זה נשמע הזוי, אבל לא שווה בדיקה?)

הדבר היחיד שעולה לי לראש שאתם יכולים לעשות זה לבדוק מזוזות.

רותי
  • מעשר זה באמת מצווה שהיא 'סגולה' להתעשר
    וגם,אולי כדאי לבדוק מזוזות...
    שיעבור מהר
  • מאמי שולחת מלא חיבחקים ומקווה שהתקופה תעבור במהירות וקצת תסתדרו כלכלית גם אצלי המצב כלכלית ברצפה ואין לי ממי להלוות לפעמים סבתא שלי עוזרת קצת והרבה זמן לא ביקשתי והיא דיי עוזרלאבא שלי ואתמול שאלתי את אבא של אולי אפשר טיפה אז אמר שלא מתאים כי עוזרת לו ולו אין את ההוצאות שלי יש טיטלים מטרנה וכו ואני פשוט נחנקת עם המשפחתון של יהב אוף אבל מקווה לטוב ואגב אם את בנתניה את תמיד מוזמנת לקפה

המסנג'ר שלי: [email protected]

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אוי מאמי
  • היי
    כן אני יודעת על מה את מדברת בעלי נהג מונית ולפני שבועיים הלך המנוע באוטו והמונית היתה שבוע במוסך מה שהשאיר אותו שבוע בבית בלי עבודה ובלי כסף ואני הייתי בלחץ נוראי בגלל החשבון בבנק שאנחנו הולכים להיות בחריגה ועדיין בלחץ כי בגלל זה אנחנו ב 20 לחודש נהייה בבעיה אבל לעומת זאת באותו שבוע מאיה היתה חולה בבית שלושה ימים אז הוא נשאר איתה אז אמרתי לבעלי איזה מזל לפחות זה שאתה בבית ויכול לשמור עליה ואנחנו לא מוצאים כסף על משהו שישמור עליה והסתכלתי על זה שאולי היה יכול להיות יותר גרוע באותו שבוע הרי בעלי כל היום על הכביש אז אמרתי כפרה הכסף העיקר שאנחנו פה ואני לא בלחץ מה קורה איתו כי כל יום אני בלחץ עד שהוא נכנס הביתה, השעות המטורפות האלה שבשביל להביא כסף הביתה במדינה המחורבנת הזאת.

• כמה שזה יכול לא לנחם, אבל אני מאמינה שכל דבר לטובה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• עמית מאמי... אני מבינה שזה לא קל

אני בעצמי נמצאת בתקופה כזו
    קנינו בית, יש לנו עוד המון עוד מה לעשות
    וכבר "חיסלנו" הכל...

רכוש זה קשקוש, אמרה לי פעם חברה
    הכי חשוב זה בריאות, שלום בית...

יש גם תקופות כאלה בחיים... והן חולפות...
    הלוואי שתוציאי כספים על תנורים שיתקלקלו ועל מוצצים!

רק אושר!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שיילכו לעזאזל הנבלות האלו בערייה ששיקרו איתכם! אני לא יכוהל לסבול דברים כאלו!!!!!!!!
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יש תקופות כאלה

• נראה לי שיש משהו באוויר גם אנחנו בתקופה לא להיט בכלל
  • קודם כל כפרה כמו שאומרים שיהיה בזה ולא במשהו אחר.אגב לי כשפעם כל דבר נהרס אמרו לי שזה עין הרע,אני בד"כ לא מאמינה בזה אבל יש תפילה שאומרים נתתי צדקה וברוך ה חזרו הכוחות,אגב מזוזות בדקת?שמעתי שבעיינן פרנסה זה מאוד חשוב.בשורות טובות!

• אויש איזה נאחס
  • אוף.

גם אצלנו נאחס כזה.
    כל כך הרבה הוצאות לא צפויות בדיוק עכשיו.

אני מרגישה כאילו יש לנו חור בחשבון הבנק.

ואנחנו שנינו עוד עובדים

• בהחלט מבאס
  • מסכימה עם אמא ויותר

• מאמוש, שולחת לך אלף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה