היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות עשיתי אתמול בדיקת אולטרסאונד ונצפה שק הריון בגודל 0.96 אבל עדין לא רואים כלום רק שק הריון. אתם יכולות לספר לי מתי אצלכם נצפה דופק ושק חלבון. אני היום בשבוע 5+2. ויש לי שוב בדיקה ביום חמישי.
6 תגובות
עמוד 1
זה עוד מוקדם מדי דופק ראינו בערך שבוע 7
לקראת שבוע 7. בהצלחהההההההה
6 וכמה ימים
אני בשבוע כמו שלך עדיין לא פניתי לרופאה... בשבוע 9 הלכתי להיבדק ואז ראו אצלי דופק. מוקדם מידי.......... מזל טוב!!!
שבוע 7 אפילו 8 רואים דופק...
שיהיה בהצלחה
בהריון של לינוי הייתי בבידקת דופק בשבוע כמעט 7 וראינו את התחלת דופק ושק וזה, בהריון נוכחי הייתי בבדיקת דופק רק כמעט בשבוע 8 ותודה לאל ראו כבר את הדופק והכל! בדרך כלל רואים אחרי שבוע 7- 8