מחפשת מתכון לעוגת גבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאוד מאוד ספציפית עוגת גבינה קרה עם הביסקווטים בצורת משולש אוף זו העוגת גבינה היחידה שאני אוהבת ואמא שלי תמיד עשתה אותה אוף אני מתגעגעת לעוגות של אמא שלי הדבש המיוחדת שלה ועוד שתבינו היא לא היתה כזו שכל היום אופה אבל היו לה את הדברים המיוחדים שלה שחסרים לי
8 תגובות
עמוד 1

• אני לא יודעת לאיזו עוגה את מתכוונת...
    אבל שולחת לך מלא מלא
  • מיטלולה מתה עלייך את לא מבעסת אותי בחיים ואני יודעת איפה את לא שכחתי
  • אז ככה:
    קרם - 1 שמנת מתוקה
    1 אינטסנט פודינג וניל
    1 כוס חלב
    להקציף הכל
    (יש כאלה שמוסיפים גם 1 גביע גבינה לבנה)

ביסקויטים
    מעט יין אדום/ברנדי/חלב/מיץ תפוזים לטבילת הביסקויטים

על גיליון נייר כסף את פורסת 12 ביסקויטים לאחר טבילה, 4 לאורך, 3 לרוחב,על מורחת שכבה לא עבה מידי של הקרם, מניחה עליו עוד שכבת עוגיות טבולות, ואז מערימה קרם רק על הטור המרכזי של העוגיות, שלא יהיה גבוה מידי כי שני הטורים אמורים לסגור על הקרם) ואז בעזרת הנייר כסף את מרימה כל טור עוגיות בנפרד כך שיישען בצלע אחת על הטור האמצעי והצלע השנייה קצת באלכסון לכיוון הטור החיצוני השני, כך שנוצר לך משולש.
    סוגרת את נייר הכסף היטב (מסובבת קצת בקצוות, כאילו את סוגרת סוכריה) ונותנת לזה כמה שעות מנוחה.
    את יכולה ישר לאחר מכן להכין גנאש שוקולד (1/2 שמנת מתוקה + 100 גרם שוקולד מריר) ולשים במקרר להתקרר, למרוח כאשר את מורידה את נייר הכסף לאחר שהעוגה התייצבה.

• מקפיצה....
  • לינברוש אין עלייך תודה
    הכמות הזו מספיקה ל - 2 עוגות או שצריך להכפיל? אמא שלי היתה עושה 2 וגם הייתה טובלת את הביסקוויטים בקפה שחור.
    אני צריכה בנוסף את הציפוי זה גנאש רגיל?

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • זה מספיק לשתי עוגות.
    רק תסמני לפני שאת מתחילה את קו הגבול.

אני עושה גנאש רגיל.

• איזו גבינה להוסיף לבנה רגילה היא קצת רטובה לא?

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה