היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צריך? כדאי? משתמשות? ואם כן אז של איזה חברה אתן ממליצות?
12 תגובות
עמוד 1
אני לא משתמשת! שמעתי רק דברים לא טובים ושהשקיות עולות המון כסף
חחחחחחחחח האמת ששמעתי על הרבה דברים, אבל פח לחיטולים??
אני פשוט זורקת לפח מבלי לעטוף בשקית וכל פעם שבעלי או אני יוצאים מהבית, אנחנו מרוקנים את הפח... כך שלא יוצא מצב שהפח מלא. כל הזמן מתרוקן... נראה לי מיותר הפח הזה.
לדעתי מזה מיותררררררררררררררררר
נראה לי שכולם פה אחד
מיותר לגמרי לפי דעתי רציתי לקנות השקיות יקרות כמו שאמרו לך וחוץ מזה יש ע השקית של סופר
פח קטן ורגיל של ילדים קטנים.. מרוקנת אותו כל כמה שעות אבל גם, כמו מיצי, אני גרה בוילה ולא בבלוק.. אמא שלי לעומת זאת גרה בבלוק ואנחנו הרבה אצלה אני לא בדיוק יודעת מה עדיף
אני לא קניתי אבל קיבלתי במתנה פח של טומי טיפי איפה שקניתי את כל המוצרים הפח לא זול ועולה 90 שקל אם קונים אותו השקיות הם מיוחדות כאלה שאת זורקת ואז מסובבת הפח זה כלום אחר כך השקיות הן אלה שיקרות.
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
אני שמה בשקית סופר קושרת טוב ולפח.. ולגבי הפח-נראה לי מגעיל לאסוף שתן וצואה באיזה פח..נראה לי הכי טוב להוציא את הפח כל הזמן.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
איכססס
בעיני מיותר , צובר חיידקים וזוהמה!!!
אין כמו לזרוק ישר לפח במטבח ואז יום יום לזרוק זבל...
תאמיני לי שאת לא רוצה ריח של קקי ופיפי בחדר של התינוק גם אם זה פח שמונע ריח תמיד יהיה...