לכל הבנות שיש להן תינוק מעל 8 חודש עם בעיות שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בפייסבוק הייתה היום יועצת שינה ושאלתי אותה על הקושי להרדים את שי-אל ועל הבכי ההסטרי בשינה אז זאת הייתה השאלה שלי : יש לי תינוקת בת 10 חודשים מיזה 3 חודשים התפתחה אצלה חרדה משינה.
    לפני השינה מתחילים סירנות של בכי בהיסטריה והם לא נגמרים גם אחרי שהילדה כבר עם עיניים עצומות.
    רק שהילדה נרדמת לגמרי היא מפסיקה לבכות.
    ניסיתי הכל שירים,ידיים, בקבוק, סיפורים, לדבר איתה רגוע... יש דרך להקל עלייה את חווית השינה???
    והיא גם לא ישנה במהלך היום יותר מחצי שעה..
    תודה.

וזאת הייתה התשובה:היא לא פתחה חרדמה משינה היא פתחה עייפות יתר. היא מגיעה למיה עייפה מידי ולכן לא מצליחה להירדם. תינוק שהולך לישו עייף מידי הגוף שלו מתמלא בהורמון סטרס שנקרא קורטיזול והוא מפריע לו לישון. העובדה שהיא לא ישנה במשך ביום רק מחמירה את מצבה. הפתרון- למדי את סימני העייפות שלה ומייד כשהיא נראית לך עייפה תשכיבי אותה לישון. ייקח לך כמה ימים להבין איך היא מסמנת לך שהיא עיפה אבל אחרי שתלמדי לקורא אותה יהיה לך קל יותר. תינקות בגילה צריכים לפעמים ללכת לישון ב 18:00 אל תפחדי לשהכיב מוקדם מידי. אם את חושבת שהיא עייפה את בטוחה צודקת.

מקווה שזה יעזור לנו....

5 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• אני קראתי את הלוחשת ושם מסבירים בפירוט על העניין הזה. כמה שחשוב לתינוק לישון טוב במהלך היום כדי לישון טוב בלילה ואיך לזהות סימני עייפות בזמן ולא להגיע למצב של עייפות יתר: פיהוק ראשון, נגיעות בעיניים ובאוזניים, כל תינוק והסימן שלו. את גם יכולה לדעת לפי השעה אם לשי-אל יש שגרה קבועה (אם היא ערה יחסית הרבה זמן בשבילה והיא מתחילה להראות עצבנית אז כנראה הגיע הזמן לישון).

• נכון בהחלט!!!
    אני יכולה להעיד שהיום לראשונה מזה 8 חודשים השכבתי את ליעד בזמן הנכון בשבילו!!
    ובנות - ליעד תינוק מאודדד קשה עם השינה, אתן כבר שומעות על זה ממני לא מעט.. אבל הפעם הפלא ופלא!!! לא בכי, לא צרחות, לא התפתלויות למיניהן.. שמתי אותו בעגלה, נדנדתי קצת ואחרי משהו כמו 15 דק' הוא היה כבר עם עיניים עצומות ישן..
    ואיך זה?
    האמת נכנסתי לפורום שמתעסק פה בשינה וקראתי קצת אחורה בהודעות..
    רשום שצריך להשכיב את הילד שעה וחצי אחרי שהוא קם מתעורר בבוקר ואחרי זה כל פעם עד 4 שעות.. אז הפעם אפילו לא חיכיתי לסימני העייפות הרגילים שלו (אצל ליעד זה גירוד באוזניים וממשיכה\דפיקות על הראש חח) פשוט שעה וחצי בול אחרי שהתעורר - השכבתי..
    וואו זה היה נפלא פשוט!! הלוואי שימשיך ככה!!

• לי יש בעייה קשה מאוד דומה לשלך

כל ערב לוקח לה מינימום שעה וחצי - שעתיים להירדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התייעצתי גם עם יועצת שינה והיא באמת אמרה שזו עייפות יתר וצריך לשים אותה לישון יותר ביום הבעייה שהיא לא ממש מוכנה וגם ביום זה סיפור להרדים אותה

• גם לי התחיל בעיית שינה עם אוראלי אבל אני לא חושבת שמדובר בעיפות מיצידו

בכל אופן אני ינסה באמת להשכיב אותו לישון ברגע הראשון שהוא מראה סימני עיפות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה