היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בטיפת חלב אמרו לי שאפשר להלביש בגדים קצרים.... אבל עדיין קריר... למרות שחם, אבל היא כזו פיצית! לא מסוגלת להלביש לה קצרים... שמה לה שכבה אחת דקה, אבל ארוכה. האחות טוענת שאני סתם חונקת אותה מחום. היא סתם מגזימה!
8 תגובות
עמוד 1
היום ואתמול היה קריר באמת. אנחנו יצאנו היום לגן שעשועים עם חולצה ארוכה. בצהריים, בשיא החום שצריך להיות.. עכשיו זה דיי מבלבל המזג אויר, הוא עוד לא התיצב... בשמש היה ממש חם, לוהט, ואז משום מקום רוח וקרה חבל על הזמן.
אבל כשיתיצב אז ברור שתלבישי אותה קצר אפילו בלי גרביים!
אני מלבישה תמיד בבגד גוף קצר-גופיה ועל זה אני מלבישה או קצר או דק וארוך תלוי אם זה ביום או בלילה ומה מזג אויר וכו'.
הכי חשוב שהכתפיים יהיו מכוסות זה הכי נותן הגנה וחשוב
אני בגיל הזה הייתי מלבישה רק ארוך. אולי ביולי אוגוסט הייתי מתחילה להלביש לה קצר.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
באמת מזג האויר מבלבל... אל תיבהלי...תפעלי לפי ההרגשה שלך
הבת שלך מאוד קטנה.... לפי דעתי עד שלא יהיה ממש ממש חם למשל כמו בחודש יוני אז עוד לא קצר...
אפילו לבת שלי שהיא כמעט בת 8 חודשים אני לא שמה עכשיו קצר... אני מלבישה לה בגד גוף קצר - גופייה ועליו ארוך דק מאוד מכותנה...
בימים חמים יותר שימי קצר לפי דעתי אני לא בעד שהילד יזיעה מסכנים עם לנו חם גם להם למרות שיומיים אחרונים חמים אבל נגיד רבעי חמישי חםםםםםם אז שימי קצר אני בעד !!!
לי אמרו שהיא צריכה שכבה אחת יותר ממני אז אם אני מסתובבת עם קצר לבת שלי אני מלבישה שכבה אחת אבל ארוכה
לי אמרו שהיא צריכה שכבה אחת יותר ממני אז אם אני מסתובבת עם קצר לבת שלי אני מלבישה שכבה אחת אבל ארוכה