הנני כאן!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

38 תגובות
עמוד 1
  • תראו תראו מי קפצה לבקר
  • עינבר- אפילו שיש משפחה שגרה באותו רחוב עם הוריי??? (והייתי אצל הוריי כמה ימים והם ידעו
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• מזל טב מאמי להולדת הנסיך, המון בריאות ואושר

• מזל טוב מאמי
  • מאמי - ממה ששמעתי ממך את מלאת אנרגיות, אם נהוג אצלכם שבאים הביתה - זה ממש לא יפה מצידם!!!

• איך אני שמחה שעבר בשלום!!

• געגעתי!!!!
  • איזה יופי "לראות" אותך פה

• סוף סוך באת לבקר אותנו! באמת הגיע הזמן
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה כיף לקרוא ממך

• קודם כל - מזל טובבבבבבבבבבבב!!!!!!!!
    תהני מהרכש החדש- אני גם חושבת שאנשים לא מגיעים כי לא רוצים להכביד עליך או להטריח אותך
    לגבי שקד- חכי חכי זה רק מתחיל.. הוא קולט את גודל ה"צרה" שנפלה עליו ומגיב בהתאם. תנסי לתת לו קצת זמן איכות לבד - אפילו לשבת איתו על ציור או פאזל פעם ביום, תזכירי לו שהוא הבן הבכור שלך ותמיד ישאר כזה ותני לו לעזור (כמו שכתבו - להביא בקבוק, חיתול וכו)
    שירגיש שיש לו ערך בבית.
  • מילנוש! איזה יופי שקפצת לעדכן!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כיף "לראות" אותך
  • איזה יופי לקרוא ממך עדכון

• כמה כיף לחזור הביתה

• סוף סוף ...התגעגעתי נורא
  • ברוכה השווה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• טוב לשמוע אותך!!!!
    דאגתי כבר
  • איזה כיף שאת פה!!!
  • כמה טוב שבאת הביתה...
  • תודה בנות

• התגעגענו עד מאוד !!!!!!!
    כמה כיף לראות אותך שוב
  • העיקר שהכול בסיידר!החלמה מהירה,לפני הברית תבדקי את האפשרות אם אפשר למרוח אמלה{קרם מאלחש באזור}או לתת אקמול לפני שיעבור בקלות
  • מילנוש יפיופה מזל טוב מזל טוב והרבה נחת

• אני ממש סבלתי מהעובדה שבאו לבקר אותי אחרי הלידה. ממש החלטתי שבאופן עקרוני אני לא מבקרת יולדות כי זה היה סיוט עבורי. למי יש כוח לארח אחרי לידה...?
    טוף, כנראה עניין אינדבדואלי, אבל לא שווה שתעלבי, יכול להיות שהם לא מבקרים מתוך התחשבות. באמת.
  • מילנה איזה כיף לשמוע מימך

לגבי זה שלא באו לבקר .. ולי באמת עדיף שכך ..

מאחלת לך המון נחת ושלווה וכמובן מזל טוב

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • מילנה

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • סוף סוף באת לבקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי אם היית באה קודם גם היו באים לבקר אותך
  • מזל טוב
    הרבה נחת
  • כיף "לראות אותך"

• איזה אושררר - מזל טוב!!!
    הסתגלות קלה ובהצלחה בברית בע"ה!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• איזה יופי לשמוע ,גם שקד יחזור לעצמו
    שיהיה המון בהצלחה בברית

• שלום שלום
  • מילנה כמה ריגשת אותי עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתי מאושרת שנכנסתי לפורום אחרי חצי שנה שלא הייתי וראיתי שאת בהריון-ועכשיו נכנסתי שוב ואת מבשרת שילדת אפרוח!!!!

הרבה הרבה מזל טוב!!! גידול מהנה ונחת משקדי ומפיצי המתוק

• כפרה - חמסה על הילד שלך ועל הבולבול שלו
  • מזל טוב
    תגדלו ״אותם״ בנחת
  • מילנה מאמי מאחלת לך המון המון מזל טוב, שתראי מהם רק אושר ונחת אמן ואמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה