סקר/התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות.. בעזרת השם אני אמורה ללדת (ב"ה) בעוד פחות משבועיים (ליתר דיוק 12 ימים

8 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שבכזה מזג אויר צריך להלביש שיכבה אחת של קצר- בגד גוף
    ועל זה שכבה של דק וארוך ומקסימום לכסות בשמיכה דקה

• ועוד משהו אני ילדתי בקיסרי והשתחררתי אחרי שלושה ימים.

• להלן לינק של משרד הבריאות
    http://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/Childbirth/care/Pages/babies_care.aspx

יש שם גם המלצה להלבשה לקיץ ....
    בקיץ רצוי להלביש בגדים קלים ואווריריים (שתי גופיות ומכנס עם רגליות עד גיל חודש-חודשיים, לפי סימנים שהתינוק מראה על נוחות/ אי-נוחות).

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • ההנחיה היא לשים שכבה אחת מעל שאת לובשת...
    בגד גוף מכותנה ומעל אוברול ארוך דק יספיקו לדעתי, מקסימום תכסי עם שמיכה.
    כמובן שבמזגן צריך להקפיד גם על כובע כותנה דק כי תינוקות מאבדים חום דרך הראש.
    בישראל מאוד חם בחודשי הקיץ כך שמהר מאוד את תראי איך השכבות ירדו בהדרגה קודם לאחת ארוכה דקה ובהמשך גם לקצר.

תמיד תבדקי את העורף וככה תדעי אם חם או קר לה...
  • אני אגיד לך מה אני קניתי כדי להוציא אותה מהבית חולים... חולצת טריקו ארוכה עם שמלה על זה (שמלה קלילה כזאת כמו ווסט) ומכנס טריקו.. ואני לוקחת איתי שמיכת פליז וגרביים... כי באוטו המזגן מופעל...

האמת שאריאל נולדה באוגוסט בשיא החום ומהיום הראשון הלבשתי אותה רק בגופיות קצרות חחחח
  • ילדתי את יונתן בסוף יוני, אמרו לנו שתי שכבות למעלה ושכבה אחת למעלה, זאת אומרת, גופייה ארוכה דקה ומעל איזה בגד שלם או שני חלקים ארוך דק.
    אבל, היה כל כך חם שהרגשתי שאני מבשלת אותו אז אחרי כשלושה שבועות עברנו לקצר רגיל (הוא גם נולד במשקל גבוה).
    רותי
  • מאמי אני עובדת ביולדות ותינוקות ואנחנו מנחים להלביש 2 חולצות ומכנס אחד.
    דק כמובן כי ביוני ממש חם, כובע לא צריך ושמיכה שגם תהיה דקה

• לא צריך כובע???
    או, בדיוק לפי התכנון שלי... בגד גוף ארוך דק ועל זה חליפה או אוברול שלם גם דק עם שמיכת פליז דקה דקה...
    הולך, נכון???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה