חייבת לשתף ולשפוך, קצת ארוך אבל אשמח לעצות ודעתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, עד הקיסרי נותרו 12 ימים (יום הניתוח לא נחשב)...
    התחלתי לקלוט כמה שזה קרוב, וכמה שזה מתקרב בצעדי ענקקקקק וחטפתי שוק וחשש ופחדים והתרגשות וכוליייייייייייייייייייייייייי מרוגשת ומתרגשת ומזה התחלתי לפחד.
    זה קיסרי שני, חייבת לומר שהראשון לא היה כזה טראומטי ותודה לאל עבר בשלום והחלמה הייתה סבירה ולא נוראית כמו שהתכונתתי אליה... ועדיין אני מקבלת פיק ברכיים מרק לחשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב על זה שאני הולכת לקראת זה שוב!!!
    קצת קשה לי להתמודד רגשית ונפשית כרגע...
    יש הרבה פחד וחששות, נוסף לי הפחד (לא משהו חדש אני מלא זמן דואגת עקב כך) של התמודדות של לינוי עם המצב, איך תתמודד עם חוסר שהות של אמא בבית 5 ימים (ברור שהיא תבוא אליי לביקור ואדבר איתה מלא מלא מלא בטלפון אבל זה קשה לי עם המחשבה הזאת שהיא כל יום אחרי הגן מ1 ועד שהולכת לישון איתי תמידדדדדדדדדדדדדדד... לינוי גם כפרה עליה יש לה אופי לא תמיד קל (מרוקאית קטנה

9 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני לא חושבת שילד אמור להתחיל עם קנאה לפני הלידה כי הוא לא מודע במה זה כרוך אחרי הלידה.
    אלא אם ההורה כל היום רק עסוק בהריון . אני זוכרת שבקושי הייתי אומרת ללהב תני נשיקה לתינוקת איפה התינוקת תלטפי את התינוקת וכו וכו. אם היתה רוצה היתה ניגשת מנשקת מדברת מה שבא לה. לא נתתי לה שום תחושה מוקדמת למה שעומד לקרות.

לגבי חלוקת הזמנים - תינוק קטן לרוב ישן אוכל אז בהתחלה זה לא קשה
    הקושי בא בגילאים גדולים כמו אצלי עכשיו. בתכלס אי אפשר לחלק לזמן זהה. עובדתית תינוק בגיל של נועם דורש יותר מילדה בגיל של להב - צריך להאכיל לחתל להעסיק דברים שילדה בת 4 כבר יודעת לעשות
    אז אני משתדלת כמה שאפשר לשלב בין שתיהן באופן שווה ולעשות קצת זמן איכות נפרד עם להב.

• תראי ורה, גם אני חושבת על זה המון, נתחיל בזה שאיך מעיין (ואני ) נסתדר 3 ימים בלי להיות יחד כל רגע.... היא קשורה אלי ברמות על (ולהיפך), מן הסתם היא תהיה אצלי הרבה בבי"ח אבל הלילות... אך הלילות יהיו קשים לשתינו.... חוץ מזה קניתי לה מלא מתנות ועטפתי יפה אני אקח אותן איתי לבי"ח ואספר לך שזה מאמא ומהתינוק, כדי שלא תפתח אנטי לתינוק אלא תבין זה דבר טוב....
    דבר שני, גם לי יש המון מחשבות על איך היא תקבל ותגיב אליו... מעיין דורשת המון תשומי... ואני כבר החלטתי עם עצמי שפעם- פעמיים בשבוע יהיה לנו יום בילוי רק של שתינו , בלי אבא ובלי התינוק רק אחת על אחת...
    חוץ מזה בטח שיש לי גם את החששות של חלוקת תשומת הלב בין שניהם, איך אני מחלקת את הזמן.. אני מניחה שעד שאני לא אהיה שם אני לא אוכל להתכונן ולהבין את התשובה מראש....
    אני מנסה להמעיט במחשבות על זה כי זה מלחיץ לאללה, אני פשוט אזרום עם הדברים וכשזה יגיע נתמודד עם כל שלב שיבוא...

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• וואייי יולי תודה על הרעיון!! איך לא חשבתי על זה.. אמרתי לעצמי שאחרי הלידה נילך לקנות לה מתנה מהתינוק, אבל לקנות מתנות קטנות ולהביא לבית חולים זה רעיון מעולה! תודה

• תודה יפות שלי, ממש התרגשתי לשמוע את כל הדברים!
    היום קנינו לה מתנות...
    לאט לאט...
    אני מלאת התרגשות ופחדשים בבת אחת!!!!

• אמן ואמן שיהיה בסדר..היא גם בגיל ושלב של קנאה מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתת... ובכלל התנהגויות של גיל שנתיים הנורא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה