היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנני !!!!!!!!! גם אצלי החודש הזה לא זז פשוט.... כל יום נמתח כמו מסטיק.... בגדול הכל כבר מוכן, כולל כביסות (אבל נשמר אצל אמא שלי בנתיים...), ממש ממש רוצה ללדת כבר.... חוץ מזה שהייתי אתמול אצל הרופא שלי שטן שבאולטר' נצפתה שיליה עייפה (שו ?!) לא רק השיליה עייפה, אני גמורה , מתעוררת 18 פעמים כל לילה... יאללה שהזמן יזוז כבר...............
אני אני אני
אני
מתפקדת...
מפונקת, אחרי הבצקות האיומות והשעות המטורפות בעבודה ומעבר דירה שעשינו רק לפני יומיים לבית חדש אני עוד פורקת ארגזים אז יצאתי לחופשת לידה מוקדמת שבועיים לפני התלמ כי לא נשארו לי ימי מחלה/חופש...
רשימה מכובדת מחכה כבר לקרוא סיפורי לידה שלכן שיעבור לכן בקלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פוש אחרון בנות!!!!!!!!!!!!!!!
השבוע התחילו בצקות ואף נעל לא עולה לי על הרגל, מזל שקיץ ואפשר ללכת בכפכפים. עוד שבוע וחצי אני אקח את 40 שעות הריון (5 ימים) שמגיע לי בתור עובדת, אנוח בבית ואז מקווה שהנסיכה תרצה לצאת החוצה. נהיה ממש כבד, קשה בלילה להסתובב במיטה...
עשינו הזמנת חבילת לידה שתגיע כמובן אחרי הלידה. שאר הדברים אמא לא הרשתה לקנות
reas אפשר לקחת את ה 40 שעות ( שמגיעות אם הולכים לבדיקות הריון) כ 5 ימי חופש????
אני מתכוונת ללכת לרופאה בשבוע 39 שתתן לי אישור מחלה לשבוע ובמקום שירדו לי 5 ימי מחלה אני מסמנת אצלנו בתוכנת חילן שעות הריון ואז לא יורדים לי ימי מחלה ואני מקבלת כסף. את כל הבדיקות שלי עשיתי אחרי שעות העבודה, אז לא היה לי צורך להשתמש בשעות הללו. לגבי שלושת רבעי משרה אני מציעה לך לבדוק, אני מצרפת לינק לאחד האתרים: http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=194
אנייייייייייייייייי כבר גמורה! 800 פעמים קמה לפיפי בלילה, הגב נתפס, קשה לי לעמוד והבעיה שגם קשה לי לשבת (הציצי חונק אותי!)... אין לי מה ללבוש אבל אני לא מוותרת על ספורט כל היום במרתונים (פעם שעברה זה סידר לי אחלה של לידה מקווה שגם הפעם)
אויייייייייייייייייייי אני כל כך לא אופטימית לגבי זה שהלידה תקדים כי את אריאל ילדתי בהיריון עודף ככה שהפעם דחיתי את הדברים עד הרגע האחרון...
אתמול הגיע החדר החדש שהזמנו וכל היום ניקיתי סידרתי וחיפשתי מקומות יצירתיים לכל הצעצועים של אריאל והדברים החדשים של התינוקת (יש לי בבית עכשיו 2