היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אורטל, במיוחד אחרי התגובה שלה שולי בשרשור על הרכבים
לא לא לא לא!!! ממש לא! לפחות לא שידוע לי
שולי - גם אני ישר חשבתי על עניין הרגשנות, לאן ומאיין הוא מגיע..... חשוד ביותר
דג'ינס ]
גם טפשת חלב
עוד משהו שמשותף לנו פה בפורום-מישהי קצת רגשנית,בעלת תיאבון או חלילה עייפה, כולן כבר מדמיינות סרגל חדש
מה שבטוח- בפורום הזה יש קשרים מיוחדים!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
ועוד דבר - משום מה אני מופיעה פעמיים בשרשור הזה בלי שעשיתי כלום
בטח יעבוד!! אני עד היום מצטערת שלא הספקתי להגיד את אשר על דעתי על תחתונים אכילים
שולי כל דבר יכול לעבור, בתנאי שבכותרת שלו יצוין משהו שיתריע בפני שמי שחשה מבוכה מכאלו שרשורים, כמוני למשל
חחחחחחחחחח מילא תחתונים, אני זוכרת שירשור על צעצועים
יפית- הצעצועים היו באותו שרשור! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!