זה כזה מוזר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניגשה אלי היום בבוקר אמא מהגן
    ואמרה לי בטון כועס: "אני צריכה לדבר איתך!" (אימלה'
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

17 תגובות
עמוד 1
  • זה בהחלט מוזר....
    אני לא חושבת שלך כאמא יש הרבה מה לעשות עם זה שבנה הכה יום קודם ילדה אחרת, זה בהחלט דבר שצריך להיות מול הגננת....
    יעזור שתדברי איתו היום אחה"צ על משהו שקרה אתמול בבוקר?
    ומבחינת האמא - אם היא כ"כ רוצה להכניס אותך פנימה - שתרים אלייך טלפון, מה יעזור לה שהיא תכעס עלייך על הבוקר? מה זה יעזור לילדה שלה ולילד שלך?

• בהמשך לשרשור שפתחתי שהבת שלי בונקר... אז אחותה לעומתה ממש משתפת... הקיצר, שבוע שעבר היא סיפרה לי שילד X הרביץ לה ולעוד ילדה (גם אמרה לי את השם) אז שאלתי אותה: "ומה עשית?" והיא אמרה לי: "הרבצתי לו גם"
  • היי
    הדבר שאני הכי שונאת זה שאני רואה אמהות נגשות להורים לדבר איתם על זה שהילד מכה או שעשה משהו למשהו בשביל זה יש צוות, כמה פעמים שליה התלוננה שאיזה ילדה מציקה לה אני נגשתי לגננת ודברתי איתה שתפתור את הבעיה בחיים שלי לא פניתי לאמא ישירות זה נראה לי לא מכובד ומה האמא הזאת יכולה לעשות חוץ מלדבר עם הילד שלה. בעיניי זה חוצפה.

• אני דווקא לא מסכימה. אני חושבת שאם הילד שלי היה מרביץ, הייתי רוצה לדעת כדי לחשוב איך לטפל בזה בבית (כמובן להתייעץ גם עם הצוות בגן ולהתאים תוכנית ביחד).

במקרה שלי - יונתן כזה חנון שהוא יבכה במקרה הגרוע...

איתמר לעומת זאת... אני מחכה לתלונות מההורים
  • יעל - אני לא בעד להסתיר ממהורים שהילד מכה, ממש לא, אבל אני חושבת שזה צריך לבוא מהצוות ולא מהורים אחרים...
    את הרי לא יכולה לעשות הרבה יום וחצי אחרי שהוא הכה.
    וחוץ מזה - אני תמיד שואלת "ומה את עשית לו/ה קודם? תופתעו מהתשובות לפעמים
  • אני יכולה להבין את האמא הזו.. זה מרגיז שהילד שלך מספר בבית שילד אחר מרביץ לו...
    אז את יכולה להגיד לה בעדינות תודה ושתטפלי בזה
    ולדבר עם רעי בערב - לשאול אותו מה היה, למה הרביץ וכו'.
    וכמובן לדבר עם הגננת

אל תעשי מזה עיניין - הילדים שלי גם מרביצים וגם מורבצים.. זה עניין של גיל..
  • אבל למה ככה לטפל בזה? זו צריכה להיות שיחה שלה מול הגננת, ואח"כ עם לא עובד - לדבר איתך, זו דעתי. הגננת כאן צריכה לטפל בזה ולהיות המתווכת.

אני הייתי גם לוקחת ללב.....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזו השוואה זו בין בנים לבנות (את) אם כבר אז איך היה האבא?
  • אמא ויותר - ממש עלית על העניין....

אבא שלו היה שובב לא קטן...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הילד שלי לא מכה בגן , הוא מפחד ומכבד את הגננת (בטרטוריה שלו דווקא כן
  • היא קצת חצופה לא?
  • גם אני חושבת שהיא היתה צריכה לפנות לגננת. ואם היא כבר פונה אלייך זה צריך להיות לבד ולא בנוכחות הילדים
  • גם אני בדעה שמה שקרה בגן צריך להישאר בגן.
    את לא יכולה ולא אמורה לטפל בדברים שקרו לא בנוכחותך, זה תפקידה של הגננת.
    גם לא הייתי מדברת עם הילד שלי בבית על מה שקרה לפני יום-יומיים, זה מיותר בעיניי.

חוץ מזה, גם לי יש גבר-גבר מרביץ בבית

• רחל (רחל דוד) אין שום בעיה בלגשת לאמא ולדבר. אם לא אנחנו אז מי יגן על הילדים שלנו?
    לא תמיד צוות בגן משתף פעולה בצורה רצינית.
    מה שכן, צריך לגשת להורה בצורה מכובדת ולא כמו שאמא ההיא ניגשה לשיר.
    תמיד צריך לזכות שילד מרביץ זה בסך הכל ילד קטן. נכון שצריך לפתור את הבעיה, אבל חשוב לקיים דו שיח בוגר.

אם יש ללינוי בעיה עם מישהו מהגן, אני מדברת עם אמא, אני לא מחכה למשיח,
    אם ילדה שלי זקוקה להגנה ממני, זה מהש היא תקבל.
    נטלי
  • אם חס וחלילה היו מקרים שחוזרים על עצמם, שאני רואה שהגננת לא מטפלת בנושא אז כמובן הייתי מדברת עם ההורים!
    אבל מאחר ומדובר במקרה בודד או אפילו אם זה היה כמה פעמים..בחיים לא היה עולה בדעתי לדבר עם האמא!
    אגב נטלי כל יום אומרת שאיזה ילד מרביץ לה

• אני מסכימה עם רחל ועם נוגה.
    בגן של שירז, למשל, תמיד מודיעים להורים אם הילד הרביץ או נשך. ובדרך כלל ההורים של שני הילדים, הפוגע והנפגע, חותמים על טופס שמפרט את מה שקרה. כששירז התחילה ללכת לגן, היו לה הרבה תקריות עם הילדים ומעולם אף הורה לא ניגש אליי ואמר לי משהו.
    אם זה מקרה חד פעמים, אז האמא הזו פשוט מגזימה

• אני חושבת שזה ממש לא במקום לבוא ולומר לך שהילד שלך מרביץ, אז מה? הוא ילד זה לא שאת מלמדת אותו להרביץ , אני לא אומרת שזה בסדר אבל גם לבוא ולהעיר לך זה לא לעניין..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה