ביגוד וכו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נולדה לי בת ראשונה לפני חודשיים, ואני ובעלי היינו דיי בהתלהבות של לקנות לה בגדים ומשחקים (נראה לי שככה זה לכולם) בכל מקרה לפני חודש קניתי מגולף בייבי מלא בגדי גוף לגילאי חצי שנה ושנה ( היה לי זיכוי שעמד להיגמר) אתמול עברתי על הדברים וכיבסתי הכול ( שיהיה) אחרי שהבגדים התייבשו ראיתי שכל הגדי גוף של החצי שנה כבר קטנים לה והבגדי גוף של השנה טובים לה לעכשיו, עכשיו בוודאות הבגדים לא התכווצו בכביסה כי לא כיבסתי במים חמים והבת שלי גם קטנה היא באחוזות נמוך אז איך יכול להיות שבגדי גוף של 12 חודש כבר קטנים, זה ממש מעצבן כי זה כמה סטים שקניתי לה שאני כבר לא יכול להלביש לה....

7 תגובות
עמוד 1
  • אותו סיפור היה לי בהתחלה עם הבן שלי
    סתם בזבזנו המון כסף וגם לא רצו להחליף לנו את זה כי זה היה אחרי כביסה

• זה אולי ישמע הזוי אבל, יש מצב שמה שמקטין את הבגד גוף עליה זה המבנה של התינוקות, הם לא חייבים ליהיות שמנים אבל יש להם בטן. היו לנו כמה בגדי גוף שהיו קטנים אבל אחרי שגדלנו(!) קצת משום מה ניהיו בסדר(!!!). הדבר היחיד שהשתנה לעין היה הבטן אני חושבת...לא יודעת איך עוד אפשר להסביר את התופעה... או שזה רק אנחנו מוזרים כאלה, בעצם אולי אפשר להסביר את זה שיש להם גזים והבטן מתנפתחת וכל זה...
  • היי..........

תראי אני בערך במצב דומה....

הבת שלי בת עוד מעט 8 חודשים............

ועכשיו היא לובשת מידה של גיל שנה וחצי!!!!!!!!!! כי היא ממש ארוכה 555

לכן תמיד אני קומה מידה ממש גדולה כי אני לא מבינה מי קובע את המידות....

למשל כשהייתה בת חצי שנה כמעט לא היו לה בגדים בגודל של חצי שנה כי הם ממש פיצים...

תשמרי לילד הבאה כי אחרי כביסה לצערי אי אפשר להחליף... תקני תמיד גדול עדיף גדול מקטן

• היי מקווה שתראי את ההודעה....

מוזר מה שאת רושמת כי בדרכ המידות של גולף ממש גדולות.

לי קרה קטע דומה בשילב וזה היה נראה לי מוזר קניתי אוברול כיבסתי וראיתי שהוא קטן על מיקה היא הייתה בת 7 חודשים והמידה הייתה 6- 12 הלכתי אליהם הוצאנו אוברול אחר מהשקית והפלא ופלא מסתבר שהיה להם פאק בייצור והאוברול יצא קטן אולי התבלבלו במידות. כמובן שהחליפו את מה שקניתי.

בקיצור, אל תוותרי תלכי אליהם גם אם כיבסת אם הילדה שוקלת ובגובה היא נכנסת למידות שהם מציינים תבקשי החזר או החלפת מידה

בעיקרון הם לא עושים בעיות

כי הרי כסף לא גדל בעציצים.

• עדיף לקנות חליפת 2 חלקים ולא בגד גוף שלם כי הם מאוד מהר נהיים קטנים, זה בעיה. ואם את כבר רוצה אז עדיף לקנות מידה יותר גדולה. לא הרבה אולי 2 בגדי גוף כדי לראות אם מתאים לה ולא להתבאס אח"כ שקנית הרבה וזה קטן. בכללי אני רוצה גם להגיד לך, שכל חברה המידות שונות..את יכולה לראות בד של חברה מסויימת שהוא ענקי יותר מדי וחברה אחרת שקטן מדי. לכן לפעמים צריך לקנות לפי מה שאת חושבת שיתאים לה ולא להסתכל ממש על המידות ..רק בערך להסתכל.
  • לומדים על הבשר, אין מה לעשות

• אני גם למדתי לקנות בגדים גדולים...
    היא עוד לא בת שלושה חודשים ואני מלבישה לה 3-6, כי היא גבוהה בלי עין הרע...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה