אולי תכעסו עלי אבל.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה עוד ילד!! "רעבה" לעוד הריון...אבל:
    ההריונות שלי קשים ומסוכנים
    אמילי עוד קטנה נורא ועוד לא עושה רמז לעמידה עצמאית שלא לדבר הליכה
15 תגובות
עמוד 1

• למה לכעוס?
    זה צורך טבעי שלנו לרצות ילד. זה טבעי מאוד.
    וזה עוד יותר נכון שאת מסתכלת על הדברים בצורה ריאלית ולא עושה דברים ש״מתחשק״ בלי לחשוב קדימה.
    את מתחשבת בילדים שלך, מאוד רגישה לצרכים שלהם ומעמידה אותם לפני הצרכים שלך.
    ואת עושה נכון כשאת רואה את המצב הכלכלי שלכם ומכניסה את השיקול הזה בתיאנון המשפחה. זה שיקול נכון והכרחי.
    זה רק מראה שאת אמא נפלאה לשני הילדים שלך, ובזמן הנכון אולי גם תיהי אמא נפלאה לילד השלישי.

• מה ששולי כתבה
  • מה ששולי כתבה ועוד.....

ממש מבאס אותי שבגלל המצב הכלכלי אנחנו לא מביאים ילדים. אני שומעת על זה מהרבה......זה מביא לי ג'ננה המצב הזה
  • אף אחד לא צריך לכעוס ואין על מה לכעוס כל אחד מביא כמה ילדים שרוצה אבל טוב שאת חושבת גם על המצב הכלכלי גם אני חושבת ככה ואני חושבת גם על המצב הנפשי על הכוחות שלי ובגלל זה אני הגעתי למסקנה שאני מסתפקת בשלושה ילדים שיש לי רק שיהיו בריאים.

• מליון
  • תודה בנות...אני מתנחמת בזה ששרון בהריון בגיל 41

• כ"כ מבינה אותך
  • נכון נשמה

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • אין על שרון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה