היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב, בשבוע שעבר עשיתי את בדיקות הדם הראשוניות עם גילוי ההריון (שבוע 7+ 4 ימים). אתמול התקשרה רופאת הנשים להגיד לי שמצאו אצלי את וירוס הCMV וכי עלי להיבדק שוב כמה שיותר מהר כי זה מסוכן לעובר. אני בפאניקה מתקדמת והמידע באינטרנט לא החלטי בנושא. אצל מישהי מיכן גם אובחן החיידק?
יש מישהי שעברה את זה? עד כמה זה חמור? איך מטפלים בזה? אני אשמח לכל מידע מניסיונכן.
11 תגובות
עמוד 1
ב"ה
מותק..... לא להלחץ................................. לנשום עמוק זה קודם כל. אצלי גם אובחן CMV חיובי בשבוע 9, אני לא ממש מבינה בערכים. אבל, ב"ה אני ילדתי לפני קצת יותר משבוע ילד בריא. את תקבלי הנחיות. אני יכולה רק להגיד כי הייתי במרפאה סיכון גבוה, המליצו לי על מי שפיר וסירבתי.... אך הייתי במעקב קבוע ועשו לי 3 סקירות מכוונות לCMV וגם עשיתי MRI עוברי. השד לא מי יודע מה. אחרי הלידה עשו לתינוק בדיקת דם ושתן לCMV שב"ה יצאו שניהם שליליות ותקינות. הרופא יסביר הכל. מה שכן רק שתדעי שבעיקרון גם אם נדבקת זה לא מבטיח שהעובר נדבק גם וגם אם כן נדבק זה לא בטוח שיגרמו בעיות חו"ח.. תאמיני ותתפללי חזק.......... מחזיקה אצבעות בשבילך [URL=http://www.myrainbowtext.com]
ראשית המון המון מזל טוב, שתזכי לגדל אותו באושר ובנחת ותודה רבה על העידוד, אפשר להשתגע מכל המידע שיש ברשת
יש המון היסטריה לגבי הcmv בארצות הברית בכלל לא מבצעים את הבדיקה הזו. אני באופן אישי עובדת בתחום החינוך המיוחד, הרבה שנים, מעולם לא הכרתי ילד נפגע cmv תתיעצי עם הרופא נשים שלך
מחר תור אצל רופאת הנשים (שדרך אגב, התקשרה לבית הורי שלא ידעו בכלל על ההריון ולא רק שבישרה לאבי שאני בהריון גם הלחיצה אותו עם החיידק הזה וההשלכות שלו...) המון תודה על צפירת ההרגעה
חח זה קרה גם לי הקטע שהאחות התקשרה לבעלי בטעות כי הנייד שלנו נגמר במס' אחד שונה ואמה לו שאני בהריון חחח:):):)
לי היה CMV בהריון. זה מפחיד זה לא כיף. רופאי נשים לא יודעים דבר על זה אל תלחצי ממה שאומרים. את צריכה תור לזיהומולוג שמתמחה בCMV. בקשי מהרופאת נשים. מאיפה את בארץ?
בוקר טוב בנות, צול-צול, אני מהדרום (באר שבע), מכירה זיהומולוג מהאישור? יום נפלא,
האמת שלא. אני מכירה במרכז ובירושלים. אבל אני בטוחה שגם בדרום יש. כנסי לקומונה הזו ששמתי לך בקישור. הבנות שם מכירות באמת את כל המידע שנדרש תאמיני לי הרבה יותר טוב מהרופאת נשים שלך. רופאי נשים מלחיצים כי הם לא יודעים כלום. זה אכן מלחיץ אבל אחרי שמדברים עם איש מומחה בעניין ולא סתם רופא נשים מבינים שיש פרופורציה. ממליצה לך אם את כבר בוחרת כן להצפין קצת - פרופסור אמיר בשניידר. אבל שוב - הקומונה בתפוז זה מה שאת צריכה ההריון הזה