היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לידר לא מוכנה לאכול מוצקים ב-כ-ל-ל! ניסיתי לשנות לה את הירקות כל פעם עם משהו אחר- לא מוכנה. פירות- כנ״ל- נועלת את הפה ואני כמו ליצו מצחיקה אותה שתפתח את הפה ומיד דוחפת כפית- נחשו מה? ישר יורקת.. ניסיתי אפילו גרבר- אין על מה לדבר. אוףףףף אני על סף ייאוש. התחלתי טעימות בגיל 4 חודשים- ראיתי שהיא לא אוכלת, עשיתי לה הפסקה וכל כמה ימים הצעתי לה שוב- כלום היא לא מוכנה לטעום, ישר עושה לי פרצוף של מקיאה ויורקת הכל.
יש לכן הצעות? עידוד? חיבוקים? תודה!
9 תגובות
עמוד 1
חיבוקים יש המוווון!!!
את יודעת שהיתה לי בעיה דומה עם נטלי ורק בגיל 6 חודשים וכמה ימים היא הסכימה לטעימות. עכשיו היא אוכלת כבר מלא. אין מה להכריח- אם לא הולך אז לא הולך. עדיף שתאכל את התחליב / הנקה מאשר שתתעצבנו שתיכן סתם. תנסי עוד שבועיים ככה
בהצלחה
להמשיך לנסות צריך הרבה סבלנות ובשום פנים ואופן לא להכריח בכח עם כפית מניסיון זה יוצר רק אנטי וסרבנות בני סרבן כפיות רק מזה מקווה שעזרתי בהצלחה
תמשיכי להציע, לוקח זמן עד שתינוקות מתרגלים לטעמים ולמרקמים חדשים, לחלק זה הולך יותר בקלות ולחלק פחות. בסופו של דבר כולם יאכלו מוצקים
ממי מנועם לא שונה אני יכולה לומר לך שרק בגיל 7 חודשים פלוס היא סוף סוף הסכימה ועדיין היא לא אכלנית מוצקים דגולה. לאט לאט זה יבוא בסוף
תודה בנות אני מקווה באמת שהזמן יעזור בנושא הזה
כמו שאמרו לך הבנות, להמשיך לנסות עד שיתפוס. לא בכח כדי לא לעשות לה טראומה. היתי מנסה שוב בעוד שבוע וכך הלאה...בסוף היא תסכים
מאמי לאט לאט, כנראה היא מרגישה את הלחץ שלך ובגלל זה עושה לך אנטי
תמשיכי לנסות ולחשוף זה הכי חשוב לא להתייאש אכילת מוצקים מורכבת מכמה פרמטרים כולל בשלות של כל אזור הפה ולכן כל ילד בקצב שלו תמשיכי לחשוף ובלי לחץ כלפיה, זה שינוי משמעותי עבורה.