עריסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,

המיטה של הבייב הולכת להיות סמוך למיטה שלנו אבל אני חושבת על לשכור עריסה על מנת שאוכל גם להשכיב אותו על הבטן ולהשגיח עליו גם בסלון וגם במטבח כדי לא להיות כבולה לחדר שינה.

האם היה לכן ?
    האם עשיתן בה שימוש רב ?
    האם השכרתן או קניתן ??
    מה המחירים ?
    הבנתי שאפשר להשכיר במוצצים בכ30 שקל לחודש או טיפה יותר

תודה
    הלן
8 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו המיטת תינוק תיהיה בחדר ילדים והעריסה צמודה למיטה שלנו.

אני מתכוונת להשכיר את העריסה מיד שרה, את יכולה לקחת ל 4 חודשים+, נותנת צ'ק פיקדון של 200 ש"ח בערך, הם לא מפקידים אותו וכשאת מחזירה את העריסה את יכולה להחליט אם להשאיר את הצ'ק או לקחת.

נראה לי הכי טוב, העריסה קטנה כמו של שילב וממש חמודה.
  • אני קניתי עריסה והיא צמודה למיטה שלנו.. המיטה שלה בחדר הילדים היא לא נכנסת לחדר שלנו, אחרי 4 חודשים אני הורדתי לעריסה שלבים ועד היום אני משתמשת בה.. ואוריה יושנת בה שנת צהריים בסלון ככה אני גם משגיחה עליה ובלילה אני מחזירה את הלול לחדר שינה שלנו והיא נרדמת בה והיא צמודה אלינו..
    זה מאוד שימושי

• לנו אין בכלל מקום כרגע בחדר למיטת תינוק אז אנחנו נשכור בכל מקרה עריסה

עכשיו היא עולה במוצצים 20 ש"ח לחודש. הבאסה בכל המקומות האלה שהם רוציםפיקון שהם פודים בפועל (מזומן/כ"א) ואחר כך מחזירים את הכסף בקיזוז עלות חודשי ההשכרה או נותנים זיכוי מלא על כל הסכום לקניה בחנות..
  • הי,
    אני קניתי עריסה לילדה שלי והיא הלכה אתנו לכל מקום. בלילה כמובן הנחתי אותה ליד המיטה שלנו ובמהלך היום, בסלון לידי
  • אנחנו השכרנו משילב ב 50 שח לחודש כל עריסה-
    השתמשתי בה חודש וחצי כשהייתי אצל ההורים שלי אחרי הלידה,
    כשחזרנו לבית- הם במיטות שלהם בחדר שלהם!

• אנחנו השכרנו משילב ב- 50 ש"ח, אבל לפי מה שהבנות כתבו יש מקומות שאפשר להשכיר בזול, אז למה לא...
    העריסה היתה ליד המיטה שלנו, והמיטה בחדר שלו
    את העריסה הייתי מוציאה לסלון, כדי להשגיח עליו במהלך היום, זה נוח

• תודה בננות

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • אני שכרתי עריסה אבל קניתי מזרון ומצעים חדשים.

נוח זול ושימושי אז למה לא?!?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה