שאלת ועד הורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים עם הורים שמתחילת השנה לא שילמו ועד הורים?
    אצלנו הסכום די גבוה מחד ומאידך הגן ללא תשלום בכלל, יש זוג אחד שכל הזמן אומר שהם יעבירו לי כסף ועד כה טרם עשו זאת.....
    התשלום אצלנו קצת יותר גבוה מאחר והעירייה נותנת תקציב עפ"י מס' ילדים לציוד מתכלה (דפים/צבעים/חומרי ניקוי וכד')
    מה לעשות?????
    (מתחילת השנה היתה אופציה של לחלק את התשלום ל-10 תשלומים, הם לא ניצלו גם את האפשרות הזו)

14 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו משלמים לועד 200 שקלים ויש הרבה הורים שלא שילמו - אני באותה דילמה כמוך. הכסף בקופה הולך ומתמעט ועוד מעט צריך מתנות לסופשנה וכו ויש הורים רבים שלא שילמו.

לאיתמר לעומת זאת משלמים רק 75 - שווה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• להיתקשר אליהם בערב (כמו שהיתקשרו אליי

• וואי איזה סרט זה לךהיות בועד
  • אני מתקשרת בשעות אחה"צ ומדברת עם האם, והיא כ"כ נחמדה ונעימה ורק לא משלמת!!!
    אנחנו גובים 1000 ש"ח והרוב הגדול הולך לצרכי הגן השוטפים, אבל זה (ו-75 ש"ח סל תרבות) אל ההוצאות היחידות על הגן לאורך כל השנה....
    אם לא תהיה ברירה אאלץ לאיים אבל לא בא לי... אני גם לא חושבת שעלי זה היה עובד אם היה נוצר מצב בגללו לא הייתי משלמת....
    לא ידוע לי על בעיות כלכליות, ובכל מקרה - מתחילת השנה ניתן היה לפרוס לתשלומים והיה מי שניצל את זה....

• יש הורים שיעדיפו לא לשלם 1000 ש"ח (במקרה שלכם) ולא לקבל מתנה ששווה כ- 30-40 ש"ח לסוף שנה
  • מאמי הבעיה היא שהשארת את זה עד עכשיו...

• תמר - מתוך 12 ילדים ילד אחד זה מאוד משמעותי.
    נגה - ממש לא השארתי עד עכשיו, אני מדברת איתה די הרבה בשביחל זה.........

• בעיה

• הייתי בוועד שנה שעברה ואני יכולה לומר לך דבר אחד.
    ילד שהוריו לא שילמו כי אין להם....
    אסור להוציא אותו מחוגים
    אסור לא לתת לו מתנות.

פשוט אסור.
    מבחינת משרד החינוך- להחזיר את הכסף להןרים ולבטל חוגים... משהו מטורף.
    תחשבי שמשרד החינוך כל שנה סופג אלפי שקלים של טיולים שנתיים בגלל זה....
    בשמת
  • 1000 ש"ח דמי וועד???
  • היי
    כאמא שוועד בית ספר וועד גן כבר מהיום שהילדים בתינוקיה:
    א. גם לנו יש בבית הספר הורים שלא שילמו ויש לנו כאלה בערך 5, הורים שלו שילמו אנחנו מנסים פיר אירוע לגבות את כספי הוועד נגיד מסיבת חנוכה אז אמרו סכום מסויים שיביאו על מנת שהילד שלהם יוכל להשתתף, וכו' וכו'.
    ב. יש הורים שידענו מראש שמצבם הכלכלי בכי רע אז הם שילמו רק חלק קטן.
    ג. לפי חוזר של משרד החינוך אסור בתכלית האיסור להעניש ילד ולהגיד להורה שאם אתה לא משלם את כספי הוועד הילד שלך יענש ולא יקבל כלום אין דבר כזה זה חוק.
    לצערי הרב מה שקורה הוא שתנסי לגבות לפחות חלק מהסכום לדבר איתם שיתנו משהו ולהוריד קצת מהוצאות סוף שנה אין ברירה אחרת זה הבעיה.

• ניתקלתי בכמה וכמה הורים כאלה,
    אין הרבה מה לעשות.
    הרי בכל מקרה נצטרך לתת מתנות לכל הילדים בסוף השנהואי אפשר שלא לתת.
    אם הניג'וסים לא עוזרים, פשוט להבליג, אין ברירה

• אני בוועד של הגן וגביתי כמעט מכולם רק שני הורים שמצבםם קשה ירדתי מהם. ואמרתי לשאר האנשים בוועד שיניחו להם. נסתדר בלעדי זה.
  • תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה