מתי מתהפכים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שלום, נעלמתי עקב חזרה לעבודה

9 תגובות
עמוד 1
  • ?

• אני חושבת שהטווח הוא 4-6 חודשים.
    עופרי אמנם היפוטונית, אבל היא התחילה להתהפך הרבה ובחופשיות רק לפני שבועיים, והשינוי מהיפוך פעם ב..- להתהפכויות תכופות בצורה חופשית, קרה ממש תוך יום

• היי,
    לי אמרו שעד חצי שנה זה תקין לחלוטין וגם קצת אח״כ..
    זה שהיא התהפכה פעמיים גם מהבטן וגם מהגב זה מעולה!
    אצלי עומר בגיל 3.5 חודשים התגלגל חופשי מהבטן לגב ובגיל 5 חודשים מהגב לבטן- היום אי אפשר להשאיר אותו לבד לשנייה, לעומתו- לידר לא מתהפכת בכלל משום כיוון, יש לה הקשתה של הגב ובקרוב נתחיל טיפול.
    בקיצור- זה שונה מילד לילד, הכי חשוב לשים לב ולטפל כשצריך.

• הטווח הוא בערך 5 חודשים ועד 8

תמר התהפכה בגיל חמישה וחצי חודשים מגב לבטן ורק בגיל כמעט 8 חודשים מבטן לגב... עצלנית הקטנטונת שלי

• אין ממה לדאוג בכלל
    זה עוד לא גיל שמצופה להתהפך על ימין ושמאל
    ובכל מקרה, הכי חשוב שהטונוס מצוין
  • נורמאלי מאוד אין מה לדאוג!!!!!

מיום ליום הם עושים דברים חדשים אני בטוחה שבגיל חצי שנה היא כבר תתהפך לכל מקום

• אל תדאגי,
    ההנחיות החדשות למניעת מוות עריסה, שבגללן תינוקות שוכבים פחות ופחות על הבטן, (למרות שההנחיות חשובות והפחיתו בעשרות אחוזים מוות עריסה), גרמו לכך שאצל מרבית התינוקות יש "עיכובים" קלים בהתפתחות המוטורית הקשורה להתהפכות, כתוצאה מכך זחילה וכדומה.
    הטווח שאת מתארת נורמלי לחלוטין.
    אותי הפחידו ואמרו לי לשלוח את הקטנצ'יק לליווי התפתחותי, הייתי ב-3 מפגשים והבנתי שזה קשקוש, והיום הכל בסדר, הכל רגיל, הכל תקין. נסי להרגע (למרות שזה מעצבן שמרימים גבה בסביבה שלך עם שאלות בנוסח "מה, הוא עוד לא התהפך?..)
    מצרפת קישור על כתבה בנושא שלבי התפתחות התינוק, שמתארת מה אמור לקרות בכל גיל מבחינה מוטורית,קוגנטיבית,חברתית ועוד.שלבי התפתחות התינוק
  • תודה רבה רבה!!!!

ליאת אמא חדשה-

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה