בנות חזרתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום חברות אז זהו חזרתי עכשיו מהיסטרוסקופיה כאב לי כמו כאבי מחזור אפילו קצת יותר (למרות שלקחתי שני כדורי אדקס לפני ) אבל הרופא היה מאד עדין וסובלני וגם אחות שליוותה את בדיקה הייתה מתוקה מאד. תוצאות הבדיקה הן אכן היהו הדבקיות ברחם עקב גרידה והרופא פתח אותן על מקום (בגלל זה אולי כאב לי יותר) ועוד דבר הרירית שלי נהייתה דקה מאד .הרופא נתן לי כדורים לעיבוי רירית רחם ממחזור הבא (במידה ואני לא אכהס להריון החודש) סך הכל אני אופטימית אני מאמינה שעכשיו וסת תחזור לקדמותה וזה יעזור להקלט במהרה.בנות אם משהי צריכה לעבור את בדיקה הזאת תעשו ללא חשש ,וגם רציתי להגיד לכן תודה שתמכן ןעודדתן אותי .שולחת לכן חיבוק גדול ובשורות לכולנו.בינתיים אולכת לנוח ,יש קצת דימום (רופא אמר שיכול ליהות יום או יומיים עקב בדיקה). עוד נדבר.
22 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף שאת אחריי!!
    בטח גם את כבר שמעת שאחריי שיש הדבקויות ופותחים אותם.. זה החודש הכי פורה לכניסה להריון.. אז קדימה לעבוד במרץץץץץ
    שמחה בשבילך שאת אחריי!
  • יופי שנגמר..
    גרם לי לחשוב מעט על הוסת המעטה שלי ..
    תנוחי לך ותכיני את עצמך להריון בהצלחה החודש!!!
  • תודה רבה בנות ולרעות יקרה הוסת שלי השתנתה רק לאחר גרידה לפני זה היא הייתה בסדר והדימום היה כמו שצריך.זה אחד הסיבות שעשו לי את הבדיקה.
  • היי מרגו יקירה!!!

שמחה בישבילך שזה ניגמר וזה מאחורייך!!

הלוואי ופה זה יגמר והדרך ל תגיע עוד החודש !!

שיהיה בהצלחה ובשורות טובות

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • מרגו שמחה בשבילך:)

יש לי שאלה , איך עלית על זה שאת צריכה לעבור את הבדיקה הזאת פתאום? בגלל הקושי להכנס להריון ? או בגלל מחזור לא סדיר?כאבים?

תודה..
  • גם וגם ,לאחר גרידה הוסת שלי הייתה מגיעה בכמות קטנה וקצרה בימים ,אז קראתי שזה יכול ליהות עקב הדבקיות ברחם ,אז חיכיתי כמה מחזורים חשבתי שזה יחזור למצב קודם אך המצב לא השתנה ,וגם טרם נכנסתי להריון,אז פניתי לרופא עשיתי 2 מעקבי זקיקים ופרופיל הורמונלי הכל היה תקין ,אז רופא שלי הפנה אותי לעמית שלו ולאחר ששוב לא נקלטתי אז הרופא קבע תור להיסטרוסקופיה וגם הוא זה שעשה את בדיקה (התור היה רק בעוד 3 שבועות ) פשוט משהי ביטלה והתקשרו אלי. התורים מאד ארוכים וגם לא כל רופא עושה את זה.
  • אני שמחה לשמוע, עכשיו דף חדש והמון הצלחה!!!
    תעדכני

• תודה רבה שירה
  • שמחה לשמוע!! את קרובה מתמיד להריון המיוחל!!!
    ויש לי גם שאלה : איך מקבלים הפנייה לבדיקה כזו? כמה זה עולה?
  • רופא מחליט אם צריכה את בדיקה הזאת או לא וגם לא כל רופא עושה את זה ,עושים את בדיקה מיד הסיום המחזור (לפני היום 12 למחזור) אני לא יודעת כמה זה עולה עשיתי את במסגרת קופה (אצל רופא מטפל שלי ושגם במקרה הוא עושה את בדיקה הזאת) אבל אם את בכללית מושלם אז יש הרבה רופאים שעושים את זה פרטי (רק צריך לבדוק עם הם בהסדר עם קופה שלך).שיהיה בהצלחה ובשורות טובות. אני עשיתי בגלל וסת שלי שחלו בה שינויים לאחר גרידה והיה חשש להדבקיות לא ידעתי בטוח שיש רק בזמן הבדיקה גילינו שיש ורופא שחרר אותן על המקום. מקווה מאד שזה יעזור בהמשך בהצלחה ורד ובשורות טובות ,את מהמרכז ?
  • מרגו תודה רבה רבה על הפירוט!!
    אני קצת יותר דרומית איזור קרית גת...
    אני יותר מ6 שבועות אחרי גרידה ואין עדיין מחזור... הייתי בבדיקה והרחם נקי אבל כנראה ששוב זה בגלל התסמונת של השחלות הפוליציסטיות אני לא מקבלת..
    אני אבדוק את הנושא אם הדימום שיגיע בע"ה יהיה חלש וכל התסמינים שתיארת...
    ד"א קצת מילות עידוד: לאמא שלי היו מספר הפלות עד שעלן על הבעיה של ההידבקויות לאחר מכן עברה מה שאת עברת אבל זה היה ממש מזמן חח ולאחר מכן נקלטה עם הריונות תקינים ~! אז המון המון בהצלחה אני באמת מאמינה שאת קרובה לזה מתמיד סתם נפלת בסטטיסטיקה ועל הידבקויות אבל זה כבר מאחורייך ... עכשיו את על דרך המלך!:)
  • תודה רבה ורד יקרה ,תבדקי מאמי כמובן ,אבל אצלי הגרידה הייתה לפני 5 חודשים ואני באמת אמנתי שאם הזמן וסת תסדר ,אבל אצלך יש עוד זמן אל תמהרי לכי תדעי אולי וסת תחזור ליהות כמו שהייתה (מאחלת לך מאמי) ואז לא תצטרכי בכלל לעבור את בדיקה הזאת ובנוסף הרירית שלי דקה (כנראה גם עקב גרידה) ויש צורך לעבות אותה .אני ממליצה לך לעקוב לאחר מספר מחזורים (בדרך כלל לאחר גרידה יש שיבושים במחזור) .מאחלת לך המון ,המון הצלחה מאמי ובשורות טובות לכולנו
    .
  • תודה רבה מקסימה
  • מרגו!! ברוך ה'!!
    שנשמע ממך רק בשורות טובות ומכולן!!!
    תעדכני אותנו!!:):)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תודה רבה מותק מאחלת הצלחה לכולן
  • איזה כייף שאת אחריי !!! בהצלחה בהמשך !!!
  • מרגו אגב איך קוראים לרופא שנדע להמליץ ?!
  • בנות יקרות וכנרת קוראים לרופא ד"ר מלמד ולטין והוא מקבל במרכז בריאות האשה ברמלה (של כללית) הבנתי שיש לו גם מרפאה פרטית בתל-אביב . הוא גם רופא מטפל שלי והוא זה שעושה את היסטרוסקופיה (עושים פעם שבוע בימי שלישי ובגלל זה נראה לי התורים ארוכים. כנרת תגידי אולי אני טועה -החודש המחזור שלי הגיע באיחור ביום ה34 למחזור לפי מחשבונים אנ אמורה לבייץ רק ביום ה20 האם זה יתכן?
  • כן אבל תעשי ממוצע של שלושה חודשים בלי קשר ברגע שיפסיק הדימום מההיסטרו תתחילי יום כן יום לא מהיום הארבע עשרה חמש עשרה ככה ותדאגי לעשות גם ביום העשרים ויום אחרי
    יאלה מרגו יש לי הרגשה טובה לגבי החודש פתחו הדבקויות הסיכוי להריון עולה
  • כנרת היקרה תודה מאמי מהפה שלך לאלוקים ,גם אם לא החודש ככה לפחות אני יודעת שהדבקיות שוחררו ,כנרת תגידי לי רופא בפורום אמר שהחלמה לאחר היסטרוסקופיה קצת ארוכה שמעת משהו כזה? ,הוא אמר לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית לוקח לרירית הרחם זמן להשתקם.
  • תלוי בפרוצדורה שנעשתה הכי בטוח שתלכי לפי המלצת הרופא שלך ואפשר תמיד לעשות מעקב זקיקים שבו גם רואים את רירית הרחם ....
  • את אמת רופא שלי לא נתן לי הוראות מיוחדות ,הוא אמר שרגע שאת מרגישה טוב אפשר לחזור לקיום יחסי מין ולא אמר לי כלום לגבי רירית ,רק הוא אמר שאם החודש אני לא הקלט אז להשתמש במרשם לכדורי פרוגולוטון שצריך לשתות אותם מיום ה5 למחזור במשך 21 יום לעיבוי הרירית ,טוב נראה מה היה החודש ולפי זה אני אחליט.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה