progyluton a 21 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לדוקטור ערן היום עברתי היסטרוסקופיה עקב וסת חלשה וקצרה לאחר גרידה ,התגלו אצלי הדבקיות ושכמובן שוחררו במקום ,גם רירית שלי דקה ,רופא רשם לי מחודש הבא (במידה ואני לא לא להכנס להריון החודש) מיום 5 למחזור ליטול כדורי פרוגולוטון למשך 21 יום (הוא אמר שזה יעזור לעבות את רירית שלי.רציתי לקבל קצת פרטים על כדורים אלו : האם זאת גלולה ? ואם יש תופעות לוואי? ואם אפשר לשתות אותה בזמן הריון? מה מרכיבים של תרופה? תודה מראש על תשובות. ועוד שאלה אם התרופה הנ"ל לא מונעת הריון ? כי אני מעוניית בהריון.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    מדובר בשילוב של אסטרוגן ופרוגסטרון מסוגים שונים, זה דומה לגלולה אך זו לא גלולה בדיוק, סוג ההורמונים הוא שונה והאם אינם יעילים במניעת הריון.

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה