היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ככה עד גיל 8-9- חודשים. למי שמשתמשת באמבטיה קטנה...עם ליטף.
נכון שיש מגש קטן כדי להניח עליו דברים..... השאלה היא כזאת... לאיזה כיוון אתם שמות את הילד באמבטיה? עם הראש לכיוון המגש.... או את הגליים ?
תודה לעונות
10 תגובות
עמוד 1
הכי טוב לשים את המגש לכיון הרגליים..
שבטעות לא ייפול על הראש הרך שלהם הסבון רחצה\שמפו..
מסכימה עם אודליה
אצלי זה מובנה באמבטיה אז אני מניחה את הראש בצד השני והרגליים כלפי המגש.
עם הרגליים למגש כי בחלק השני יותר נוח שהראש יהיה כי הוא יותר רחב (אצלי) ויש גישה יותר טובה לשטוף את הראש וכו.
גליים לכיוון המגש....
האמת יש לנו במקום ליטף פוף כזה לאמבטיה שנקא בטיה... בכל אופן האמבטיה של תמר בתוך האמבטיה שלנו ואני יושבת על שררפף... תמ כב בת שנה ואני עדיין משתמשת בזה וזה ממש נוח! למות שהיא כב מזמן יושבת באמבטיה ולא שוכבת..
גם אצלי הם היו עם הרגליים לכיוון המגש. ודווקא הם נכנסו באמבטיה הזאת עד גיל שנה בערך!
אצלי עם הראש לכיוון המגש, כי בצד השני היה את הקטע של צינור המים...
אני שמה את הראש בכיוון של המגש כי אני ימנית וככה נוח לי
אני כמובן נזהרת שלא ייפול שום דבר
אני שמה את הראש לכיוון המגש...אבל מניכה עליו רק את הברזל והויטמין די
אני הייתי שמה את רז עם הראש הפוך מהמגש כדי שהשמפו והסבון לא יפלו לה על הראש.. וגם יש באמבטיה חלק שהוא קצת יותר עמוק (בצד של המגש), לי נראה הגיוני שהרגליים יהיו בחלק ה זה...