היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם זה נכון שבהפרייה חוץ גופית מחזירים לאישה עד גיל 30 עובר אחד בלבד? ואם הטיפול לא צלח רק אז בטיפולים הבאים מחזירים יותר?
8 תגובות
עמוד 1
אין תשובה חד שמשמעית, כי זה גם מאוד תלוי באיכות העוברים, במקרה הספציפי, וברופא שלך.... יש רופאים שמעיזים ומצידם להחזיר שניים, ויש כאלה שהולכים לפי המוטו של אישה צעירה יש לה סיכויים טובים גם ככה והריון מרובה עוברים זה לא משהו בריא לאישה או לעוברים, ולכן יוחזר רק עובר אחד...
אם את פחות מ30 ונורא רוצה שניים(מבינה אותך), אני הייתי מתעקשת מאוד עם הרופא שלי (אם זה פרטי יש סיכוי שתצליחי לשכנע אותו) "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אני בת 24 ולא הייתי צריכה בכלל להתעקש , ביקשתי להחזיר וגם קיבלתי, מעבר לשני עוברים זו בעייה.. אבל להחזיר עובר אחד , עוד לא שמעתי על זה.. תמיד מאשרים שניים בהצלחה!!!
אני בת 26 והרופא שלי לא הסכים בשום פנים ואופן להחזיר לי יותר מעובר אחד.. הסיבה שהוא לא הסכים זה כי הנתונים היו טובים וגם בגלל הגיל.. אבל אני יודעת שיש רופאים שכן מחזירים יותר מעובר אחד לנשים בנות פחות מ 30. שיהיה בהצלחה!!!!!!
היי, גם לי לא הסכימו להחזיר יותר מאחד בגלל שאני מתחת לגיל 30
אוקיי הבנתי אז אני יצטרך לדבר עם הרופא המטפל שלי אחרי שאיבת הביציות. הייתי היום במעקב זקיקים יצא משם בבכי אבל זה כנראה מכל הלחץ שהצטבר בתקופה האחרונה, וגם בגלל שהחלטתי לפענח את האולטרסאונד על דעת עצמי ובצורה שגויה. אבל בסוף נרגעתי כשהרופא אמר שהכל הולך לפי התוכנית לאט ובזהירות. אז ביום ראשון אני שוב חוזרת למעקב... אוףףף זה היה יום ארוך
היי בהצלחה...
הבנות כבר ענו לך... בדר"כ מתחת ל 30 מחזירים עובר אחד אבל זה תלוי ברופא, בפרוטוקול ומס' הטיפולים..
שיהיה בהצלחה מתוקה!!!
אני מצרפת חומר על הפריה חוץ גופית, יכול להיות שיש שם תשובה למה ששאלת. בהצלחה הפריה חוץ גופית
לי החזירו 2 בלי לשאול אותי אפילו והייתי קצת לפני גיל 24 בהצלחה