היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו עדיין עם הדפני באמבטיה הגדולה.. ואחרי שאני חופפת לה אני משחררת אותה לחופשי
חחחחחחח בול אותה בעיה כמו אצלי עכשיו מאמי שולחת את שתינו בדחיפותתתתתתתתתתתת לקנות בטיה!
חחח טלוש איזה קטע... גם אצלי היא משפריצה מים לכל עבר... מרטיבה אותי
דחוף אני חייבת בטיה אין לי ברירה... נראה לי מחר כבר אני קונה... אין לי איך לעשות לה אמבטיה..לא נוח
נופרי היא עוד לא יושבת... אז אני לא יכולה לתת לה להיות בלי שום מתקן זה מפחייייייייייייד
אני מניחה את נהוראי באמבטיה לשבת בהשגחה כמובן אבל לפעמים הוא גם מתקלח עם מתן מתחת לטוש וזה אחלה!
אצלינו האמבטיה היא סוג של עם "כסא מובנה" כזה ומקום שכיבה מובנה.. אבל אי אפשר לשים בכסא המובנה כי הוא לא יושב עדיין ואי אפשר במקום שכיבה המובנה כי הוא מחליק למטה לתוך המים.. חחחחח איןן רק בטיה..
אההה לי יש אבבטיה רגילה על מעמד אבל הדפני נכנס לה בטוסיק
תאמינו לי הבטיה פיתרון מעולה .. אני משתמשת בה כבר מגיל חודשיים.. אומנם היום תמר לגמרי יושבת באמבטיה אבל זה עדיין תומך ומגן עליה מנפילות
והרבה פעמים יש קופונים של חצי מחיר... תבררו
אמרו לי שבגלל שהבטיה צפה אז היא לא תרגיש בכלל את המים??? זה נכון??? כל הכייף שלה להיות ממש בתוך המים... מה את אומרת? באמת זה ככה?
אני מחפשת קופון על זה... זה דיי יקר , ואני צריכה את זה לא להרבה זמן..
את יכולה למלא באמבטיה ממש מעט מים ולהניח אותה על הבטן ולרחוץ אותה בשכיבה. אולי גם לרפד את האמבטיה במגבת שלא יהיה קר...
למרות שהבטיה הזה נראה חמוד!
סבבה, הבטיה הזו נשמעת לי...
אני היתי מחזיקה אותה ביד אחת ובשנייה מקלחת. היתי משתמש בדפני רק שהיתי שמה אותה באמבטיה הגדולה ביחד עם אוריקי
יש שם באתר "עודפים במחיר מוזל" תסתכלי, אולי זה יעזור לך