היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו אתן פה כולן מכירות אחת את השנייה??? איך ואשמח אם תציינו מיחברה של מי או שסתם הכרתם מהפורום??
סיון
10 תגובות
עמוד 1
את רובן אני מכירה מהפורום ורובן נהיו חברות גם במציאות :) יש גם חלק שהכרתי לפני הפורום
אני הכרתי את כולן מהפורום יש בנות על בסיס יום יומי דיבורים גם בפלא ובפייס'
ויש את המפגשים
מיכל לדוגמא, ילדה פחות או יותר באותו תאריך שלי וגרות באותה עיר הכרנו כאן ואנחנו משתדלות לדבר, להיפגש וגם באקראי קורה (ואני לא סולחת לך על יום שני - הבהלת אותי
אני מכירה פה שתיים מהחיים האישיים (משפחה) מעבר לזה כולן מהפורום - עם חלק מהבנות נהייתי חברה ממש ממש טובה ואפילו הכרתי את אחות הנפש שלי פה. וכמובן מפגשים שנערכים פה ומקרבים אותנו עוד יותר
זה הפורום הוירטואלי הכי משפחתי שקיים
ואת מוזמנת כמובן תמיד
אני לא מכירה אף אחת לצערי באופן אישי. הכרתי בפורום.
הכרתי רק אחת לפני הפורום והשאר כאן. הכי כיף ומשפחתי כאן.... כולן פה מובחרות אחת אחת.
את כולן הכרתי כאן, אבל יש כמה שאני בקשר איתם ביומיום ורק כששואלים איפה הכרתי אותן אז אני ניזכרת שמהפורום
את כולן הכרתי פה בפורום...
גם אני הכרתי את כולן דרך הפורום
לא מכירה אף אחת... אבל זה לא מונע ממני לשאול ולהתייעץ... דווקא נחמד שלא מכירים ואפשר לשפוך את הלב ולשאול מבלי להתבייש... [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
אצלי זה מחלוק יש בנות שעדיין וירטואליות בשבילי יש בנות שפגשתי אותן במפגשים יש בנות שאני בקשר איתן + מפגשים כמו שירה המממהמממת והמבוהלת ( מיום שני) ויש לי פה גם 2 בנות דודות שנמצאות בפורום...