היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חמתי הורידה את הכובע, מחר היא באה לבקר את נהוראי ומתן (אני אהיה בעבודה כמובן שלא אגרום "אי נוחות")
4 חודשים לא ראתה את הנסיך, וגם הפעם האחרונה הייתה בדיוק לחצי שעה אם לא הייתה ההזדמנות ההיא - לא הייתה רואה אותו חצי שנה
13 תגובות
עמוד 1
באמת יופי שנזכרה
בטח מתן שמח... שתבין מחר כמה היא הפסידה.. אני אף פעם לא אבין מה הבעייה שלה
מה קרה הנחש הפך עורו??? בהצלחה בובה אוהבת אותך
גולי הם רוצים שאנחנו נבקר, נבוא, נבליג, נכבד הכל והם ישבו סתלבט לא הולך ככה, סורי.
ענבלושי שתדעי שחמתי דווקא מקסימה באמת אישה משכמה ומעלה, כולם יודעים ומכירים את טוב ליבה הבנות עושות את כל הבאלגן עכשיו, היא התחילה והן ממשיכות זה הכל.
הי, אישה משכמה ומעלה שלא רואה את הנכד שלה 4 חודשים צריכה להיות מאוד נמוכה בהצלחה לכולכם
שירה, אם ילד שלי היה מתנהג כמו הגיסות שלך הייתי מאד מתביישת בו ובעצמי שגידלתי אותו ככה. אותו דבר לגבי חמי וחמותי. זה שגיסי מתנהג אלי ככה בבית שלהם והם שותקים ולא פוצים, אני מתביישת בשבילם שזה אדם שהם גידלו וחינכו. ככה שחמותך אולי אישה טובה אבל לתת לבנות שלה להטריף ככה את החיים של כולם?!
גולי כל מילה בסלע אמרת את הסיבה הכמעט עיקרית שאנחנו כועסים עליה
היא התחילה עם הלינץ' עליי וכרגע היא יושבת בצד שהבנות שלה ממשיכות אותו.
אני שמחה שאת שמחה אבל אותי האישה הזאת מכעיסה
מאמי אני שמחה! גם כי את שמחה
יפה שלי אני מאוד שמחה שאת שמחה אבל גם אותי היא מכעיסה
אני לא יכולה לשמוע את המילה חמה. רק צרות חמתי עושה. הלואי ולא תראה את הילדים שלי 4 חודשים זה יעשה לי רק שקט בלב. חתיכת חולירע שכמותה.
חחחח צ׳ איך ידעתי שתגיבי! את והליקוי שלך קורעות אותי!!