-
מאמי את חברה שלי בפייס ורואה את כל הפרסום.. פה אני לא נוהגת לפרסם אבל אם העלית את הנושא אז אגיד לך שפלאפון יצאה בהכל כולל הכל= 139 שח, אחרי שפרסמתי המון חברים פנו לעינן לעשות את המבצע כי למרות שזה יקר ב 40 שח הם עדיין מעדיפים גם כי הגלישה שם מטורפת!! וגם כי זו חברה גדולה ומבוססת.
-
עינבי זה כולל כיסוי מלא על הגלקסי?
כי אני עברתי מאורנג' עסקי (לאבא שלי היה עסק ענק והיו מצ'פרים אותנו) לסלקום
עם קומבינות וזה אנחנו משלמים 190 ש"ח
קיבלנו גלקסי, 1200 הודעות ושיחות וגלישה ללא הגבלה.
המע"מ מעצבן אותי, 60 ש"ח בנוסף
-
אני במסגרת דיל דרך העבודה של הבעל
אם לא זה, היינו שוקלים לעבור
אני חושבת שזה אחד הדברים היותר טובים שקרו פה
פלאפון, סלקום ושות׳ פשוט מגעילים אותי
-
לא מאמי לא מבטחים מכשיר שלא נרכש דרכינו. זה 139 כבר כולל מעמ והכל ללא הגבלה.
החבילה שלך הזכירה לי את החודש האחרון לפני שיצאתי לשמירה- אלוהים מה הלך במוקד! כל הלקוחות רצו את החבילה הזאת ותראי שנה וקצת אחרי- זה נחשב יקר!
-
תגידי אם אני עוזבת את סלקום ועוברת לחברה אחרת אז איך אני משלמת את החודש הנוכחי לסלקום? כי זו חבילה גם אם הפלאפון עמד חודש ימים אני משלמת סכום קבוע (בהנחה שלא עברתי את ההודעות והדקות שיחה כמובן...) אני כן מתכוונת לעבור חברה רק תוהה אם יהיה חודש בו אאלץ לשלם כפול
-
צ'ה, את לא צריכה לשלם להם כפול
מה פתאום, גם אנחנו היינו באורנג' עם חבילה ועברנו לסלקום
ברגע שעושים לך ניידות את לא חייבת להם כלום חוץ מ-8% מהעיסקה אם אני לא טועה
וכמובן לשלם על המכשירים את הזמן שנותר
-
אז את אומרת שאצטרך להמשיך לשלם עבור המכשיר וזהו? ואת החלק היחסי של אותו חודש? אני מתכוונת הערב כשבעלי חוזר מהאמא הארורה שלו לעזוב את סלקום ולהצטרף אליהם.
-
המהירות מהשטן
כולכם קפצתם וגולן טלקום עוד חרא בשוק הסלולרי משיגים בדיוק מה שרצו
זה פשוט לקנות חתול בשק
אז זה זול? אז מה? איפה השירות? התמיכה הטכנית? מה קורה אם נגנב לכן המכשיר מאיפה תביאו סים? תחכו שישלחו לכם בדואר?
אני מעדיפה לשלם עוד קצת ולקבל את המאינות והותק.
כשגולן טלקום יתמקמו ויתאזנו ויתאפסו אז אעשה את השיקולים שלי
-
סיוון פעם הייתי עושה את כל הביטוחים האפשריים למכשיר. עד שבעלי פקח לי עיניים ואמר לי בשביל מה?? הרי תמיד יחייבו אותך באיזשהי תוענה על השתתפות עצמית או כד'. כל החיים זה סיכון אחד גדול. אבל אם על חבילה כזו אני אשלם 99 שקלים כאשר בסלקום אני משלמת 269 ומהחודש הקרוב 279 וזאת כאשר הבטיחו לי במפורש שהחשבונית לא תעלה בשנה הראשונה על 250 שקלים ואני זוכרת ששאלתי זאת כמה וכמה פעמים אז אני מעשיפה לקחת את הסיכון.