שאלה-התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי חברות,
    רציתי לשתף ולשאול, היום אני בשבוע 36
    ועשיתי הערכת משקל -בהערכת משקל הפיצפונת שלי יצאה באמת פיצפונת...
    רק 2200 קילו,
    מה אתן אומרות? זה לא קטן מידי?
    במיוחד שאני יודעת שעד סוף שבוע הבא אני אלד....(כי אני כבר הרבה זמן עם צירים)????
    רווית
10 תגובות
עמוד 1
  • אמממממ תראי, לפי ניסיוני הלא מקצועי- יש סטייה גבוהה בהערכות משקל... אולי תגשי להערכה נוספת?
    חוצמזה- אני ילדתי את ארי שלי בשבוע 39+4 והוא נולד יחסית פיצי - 2786 קילו ותוך חודשיים כמעט הכפלתי אותו בהנקה חחח
    ואני יכולה להגיד לך- תינוק יותר קטן- פחות כאבים ב#$#%$#%@@ כשיוצא חחחח

• תודה מאמי על העידוד, הבת שלי נולדה בשבוע 37 כשאמרו לי בהערכת משקל 2550 והיא נולדה באותו היום 2300, אז אני אפילו מפחדת שעכשיו הפיצית שלי תצא אפילו יותר קטנה...
    ולגבי הכאבים- מצד אחד זה נכון שאומרים יותר קטנה פחות כואב, אבל אני חייבת לציין שבלידה של הבת שלי שנולדה 2300 הייתה לי לידה סיוט...
    וחתכו אותי ותפרו אותי מכל היוונים האפשרים.......(אז זה בערבון מוגבל..)
    רווית
  • דייייייייייייייייי

• אני עם שירן, כל הריון זה אינדיבידואלי
    קרה לדודה שלי
    אמרו לה 2500 ויצאה 3100 ב"ה

אבל גם אני בעד מעקב, אם כבר

בהצלחה

• דוגמנית מה את רוצה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• לחברה שלי אמרו שיש לה עובר גדול ואין לה סיכוי ללדת בלידה רגילה והיא חייבת להיכנס לניתוח.. הערכה היתה 4.300 והיא התעקשה לנסות ללדת ללא ניתוח וכך היה והתינוק יצא 3.520!!!
    לא תמיד זה נכון...

כל עוד שהעובר שלך בריא ואין הריון בסיכון, אין סיבה לדאגה למרות שאמרו לך שהמשקל יחסית פיצי...

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • אותי ילדו בגלל רעלת כמעט בשבוע 39 אמרו לי 2800 והגוזלים נולדה 2200
    הדרך כלל הסטייה היא כלפי מטה אבל לא תמיד, תמיד מעריכים את המשקל יותר.
    תנסי לנוח הרבה ולשתות המון כדי לעקב טיפה את הלידה

• תודה מקסימות, זה בדיוק מה שמפחיד אותי לרוב הערכת המשקל היא גבוהה והעובר נולד קטן יותר... אז אם אמרו לי 2200 כמה היא תצא 1900???
    חס וחלילה...באסה...
    חוץ מיזה שנכון שיש לי עוד 4 שבועות אבל אני לא מאמינה ש"אסחוב" יותר משבוע הבא כי אני כבר 3 שבועות עם צירים ... ושבועכ שעבר התחילה לי גם מחיקה...(60%) אז אני מאמינה שעוד שבוע ..ודי... ואני אוכל כבר להיפגש עם הפיצית שלי...
    רווית
  • אני גם חושבת שכל הריון לגופו
    בכל אןפן לכי לעוד הערכת משקל - זה הערכה הם אף פעם לא פוגעים
    מאחלת לך הריון קל ומהיר בידיים מלאות

• רווית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה