טלויזיה ושוקולד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכירות את זה שאומרים שילדים שמונעים מהם משהו אז אח"כ הם משלימים את החסך?
    אני מרגישה שהדברים היחידים שמעניינים את אמילי זה טלויזיה ושוקולד..

6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שזה חסרים, שעתיים ביום טלויזיה זה בהחלט הגיוני.
    לא לראות טלויזיה בשעה הקבועה זו היתה יציאה מהשגרה עבורה, לראות טלויזיה כשחוזרים הביתה זה סוג של מנוחה, זה לשבת בשקט אחרי יום מלא ברעשים וגירויים....
    היא הרי לא דורשת ביסלי ושות' אם אין, אבל אם יש היא נהנית ממה שיש, זה לא נשמע כחוסרים....
  • ואני חשבתי שרק אצלי זה ככה

• גם אצלנו המצב ככה - למרות שאם הוא עם חבר בד"כ הוא לא מבקש טלויזיה.
    לפעמים הוא או החבר מבקשים לשחק במחשב וגם את זה אני מגבילה.

לגבי שוקולדים - אמרתי ליונתן שהוא אוכל שוקולדים רק בסופ"ש (עם כל האירועים המשפחתיים, ימי הולדת בגן וכו' קשה להגביל אותו בסופ"ש שלא יאכל שוקולדים). יונתן לא מתלונן, הוא יודע שבאמצע שבוע אסור.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מה שלינבר כתבה

• גם אני חושבת כמו ענבר שמה שהיה לה קשה זאת היציאה מהשגרה ולא שהיה לה חסר באמת.

אצל אופק דין לעומת זאת יש חוסרים רציניים (שאלה יהיו הצרות שלנו
  • זה ממש לא נשמע קשור לחוסרים. גם אני הייתי הולכת לכיוון של שבירת שיגרה.
    לגבי הטלויזיה- שעתיים ביום זה ממש לא מעט!
    מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה