פתאום הבנתי משהו :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האונסים, האלימות, הפשיעה באזורים בהם יש פליטים רק תלך ותחמיר כי כשתופסים אותם הם יכולים להשאר בארץ....
    ואז כשישתחררו בעוד כמה שנים יהיה מי שיגן עליהם ויטען עבורם בבימ"ש שהם נורא מסכנים והיו בארץ בכלא במשך כמה שנים ולא יכולים לחזור לסודן או אריטריאה כי שם איכות החיים נמוכה יותר מהכלא בארץ וכד'....

והאלימות מצד בני הדודים?
    אני רואה בה פיגועים. כל ארוע כזה הוא פיגוע לשם נפגעים. באונס המזעזע בגן העיר נרצחו שתי נשמות ושתי משפחות צריכות עכשיו להשתקם שלא לדבר על הפחד שנזרע בלב תושבי העיר....
    וגם הם רוצים להגיע לכלא כי כך בני משפחותיהם יקבלו כבוד וקצבאות מהרשות או מתורמים, כאשר יצאו מהכלא בעוד אחת מהמחוות שלנו להם הם כבר יהיו קרובים יותר למרכז העניינים, יוכלו לקבל תפקידים ששכר בצידם ועוד כבוד...

15 תגובות
עמוד 1
  • ענבר את לא בחורה תמימה. איך רק עכשיו הגעת למסקנה הזו?
  • על הבני דודים אני יודעת מתמיד...

על הפליטים - כל הזמן מדברים על כך שהמשטרה לא עושה מספיק והבטחון שלנו יורד ומביאים כל מיני אנשי בטחון ואנשי רוח שמדברים ומדברים - אבל תכלס אף אחד לא אומר את הדברים בפרצוף.... זה ימשיך כי הם רוצים להשאר כאן וגם אם תהיה שמירה צמודה על כל אזרח 24/7 הם ימצאו את הדרך לפשוע.
    הפתרון בכלל לא קשור למשטרה שגם ככה לא יכולה לעשות הרבה מידי הן מבחינת כ"א ותקציבים והן מבחינת בתי המשפט שמשחררים או נותנים עונשים בזויים גם אם יש הוכחות חותכות לבצוע המעשה....

• וגם כשמישהו כבר מחליט כן לעשות - אז דוקא אותו דנים למשפט. עד ששוטר או חייל מחליט כן להגן על עצמו/ על אזרחים הוא זה שיושב בכלא

• סליחה אבל התגובות שלכן ממש מכעיסות אותי
    מי רצח את גדי מב"ש? ערבים? סודנים?
    ומי שדד זקנה ורצח אותה אח"כ? ערבים? סודנים?
    ותאונת פגע וברח?
    מה זה ההאשמות הגזעניות האלה?
    האם כש"ניפטר" מהסודנים ומהערבים - הארץ תשקוט 40 שנה??
    קל לנו להאשים ציבור שלם במעשי זוועה שמתרחשים בחברה שלנו
    אבל תסתכלו קצת אצלנו - המצב לא יותר טוב
  • שלגיה
    כשערבי דוקר זה פיגוע וכשיהודי דוקר זה זעם רגעי.
    ולא שאני מצדיקה אלימות כלשהי על ידי כל גזע ומין.
  • סתם כתבה שהכעיסה אותי מאוד הבוקר:

http://news.walla.co.il/?w=/90/2533532

זה מתחיל מזה ועובר לבני אדם
  • זה ממש עצוב ....
    מכירה את זה מקרוב
    בבניין שלי אני לא יכולה להרשות לילדים
    לצאת לחדר המדרגות או לעלות לחברים שלהם
    שגרים באותו בניין ...כי
    יש אצלנו בבניין 2 דירות שגרים בהם סודים וארתאים
    ובכל דירה גרים 8-10 איש מפחיד אותי מאוד...
    הבת שלי בת 6 ...כמה אפשר לחנוק ילדים בלי לזוז מאמא
  • שילגי - אני לא אומרת חלילה וחס ש"אצלנו" אין פשיעה ואין אלימות.
    והכוונה לא היתה גזענית אלא לומר שהפשיעה כאן כי אנשים רוצים להשאר כאן ולפשוע משאיר אותם כאן.....

ואצלנו? אנחנו יהודים (שוב גזענות?
  • שילגי - מזעזע.
    ומה יעשו להם? נו-נו-נו. למה? כי הם ילדים טובים מבתים טובים ואפשר עוד לשקם אותם......

היה להם משעמם אז הם קפצו לגן חית לראות מה קורה לחיות שהורגים אותם....

• זה ככ מעציב אותי אין לך מושג.
    הרוע קיים בכל מקום
    גם במקומות "שבעים" שם זה פשוט שיעמום
    וגם במקומות "רעבים" - וזה כנראה ממצוקה גדולה מאוד
    אבל הרוע הוא מנת חלקנו בעולם הזה
    אם נרצה או לא.
  • שלגיה שי משהו בדבריך אבל זה עדיין לא סותר
    דרום ת"א של היום היא לא כמו של פעם
    מפחיד להסתובב שם
    אני לא מאשימה אותם כי הם גם מסכנים בעצמם
    בלי כסף ובית גרים ברחוב יש להם מלחמה יום יומית
    כדי לשרוד...ואני לא מתפלאה שאח"כ הם גונבים משתכרים
    ואונסים...לפני חודשיים היה נסיון לאונס ליד ביתי...אזרחים
    תפסו 2 מהם משטרה הגיעה ואחרי כמה שעות שוחררו
  • שילגי

• אני לא מסכימה. הפשעים האלו הם לא ממניע הגיוני, הם נובעים ממבנה אישיות בעייתי.
    אני בטוחה שאף אחד לא אונס כדי להשאר בארץ או כדי "לדפוק" יהודים אלא כי הם דפוקים בשכל.

אבל לדעתי באמת לאנשים ששוהים בארץ בצורה בלתי חוקית (פליטים או פלסטינאים או מי שלא יהיה) - גם ככה הם עברו על החוק, גם ככה הם נמלטים ממנו - אז עוד פשע/פחות פשע זה כבר לא משנה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • רק עכשיו הבנת את זה?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה