נסיעה עם תינוקת פיצפונת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מקווה שהשאלה שלי לא מטופשת מדי או מוגזמת מדי..
    אני עדיין בהריון (שבוע 38+1) ואני אמורה ללדת ב29.5.12 את ביתי הבכורה.
    כמו בכל שנה, יש נופש לאילת מטעם המשרד שבו אני עובדת.. המחירים מעולים, אני משלמת רק על בעלי ועל ילדים שמצטרפים והחופשה במלון מעולה.
    השנה, הנופש יוצא בתאריכים 1-5.7 כך שאהיה ממש אחרי לידה והילדונת תהיה פיצפונת (בע"ה שהכל יעבור בשלום כמובן..).
    בעלי ואני מאוד מאוד רוצים לנסוע, קצת חופש ורגיעה אחרי הלידה ועוד במיוחד שבכל ההריון אני ממשיכה לעבוד ועובדת המון שעות. נכון שנסיעה עם תינוק היא לא כל כך חופשה אבל עדיין היא תהיה קטנה..
    השאלה שלי היא האם לפי דעתכן לא יהיה מוגזם לנסוע עם תינוקת קטנה כל כך? אני אצטייד כראוי כמובן.
    אשמח לשמוע דעות :) ומתנצלת מראש על האורך..
10 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מחליטה שבועיים אחרי הלידה
    אם אני רוצה ליסוע יש תינוקות רגועים בחוץ
    ויש כאלה שלא ...
    את הגדולה לקחנו בגיל חודשיים והיה כייף
    את השני אין מצב שהיינו לוקחים
  • אני מבינה שאת צריכה לתת תשובה עכשיו.....

לא חושבת שאפשר להחליט לפני הלידה.....

• כדאי שתחליטי אחרי הלידה, שתעבור בקלות ב"ה.
    אנחנו נסענו לאילת עם הגדול כשהיה בן חודש וחצי, הוא ישן כל הדרך (נסענו באוטו) והיה פשוט חלום.
    עם הקטנה אני לא יכולה לדמיין לנסוע, היא עצבנית ולא רגועה באוטו.

• אם את צריכה להחליט עכשיו, כדאי לך לוותר (בגלל חוסר הוודאות).
    אם תוכלי להחליט בהמשך, תראי איך התינוקת ואיך הולך לכם איתה ל-מ-ר-ו-ת שלקחת תינוקת בת חודש וחצי שחייבת להיות לבושה תמיד (כי אסור לשים קרם הגנה בגיל הזה) לחום של אילת זה נשמע לי לא משהו.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני לא הייתי נוסעת - היא תהיה בת שבועיים בערך? ילדה ראשונה..
    את אחרי לידה..

זה מוגזם בעיני
    לרוב מתחשבים במצבם של אנשים כמוך במקומות העבודה ומזכים אותך בסכום כלשהו של כסף במקום הסופ"ש הזה..
  • אני הייתי מוותרת בעיקר בגלל הנסיעה הארוכה. זה מתיש בכל גיל אז בטח ובטח תינוק צעיר כ"כ.

• אני נסעתי לאילת כשיונתן היה בן חודשיים, והיה מעולה!!! הנסיעה הייתה סבבה.
    אנחנו אמורים לנסוע לטבריה באותו תאריך כמו שלך, נווה יהיה בן שלושה חודשים וחצי ואני לא יודעת מה יהיה כי הוא כל כך צרחן ושונא לנוסע!!!

את חייבת להחליט עוד היום?, אני אישית הייתי מחכה עד אחרי הלידה, כי היא יכולה להתעכב או להקדים וזה יכול להיות ההבדל.

רותי
  • קודם כל תודה רבה על התגובות :)
    אין לי בעיה לוותר, זה לא עניין של חיים ומוות ותמיד אוכל לצאת לחופשה..
    החלטתי ביחד עם הבוס דבר כזה, להירשם כדי שיהיה חדר ובמידה ואחליט שלא אז אוכל לבטל בכל רגע נתון - יש מישהי של הרגע האחרון שתתפוס את מקומי כך שזה גם לא יוצר נזק.
    אני באה אראה מה המצב, איך עוברת הלידה ומה האופי של הילדה וכך אחליט.

תודה רבה
  • פיתרון מעולה!
    איזה בוס חמוד!

מיכל

• מצוין.
    שתהיה לידה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה