גמישות יתר ושאר ירקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היינו בטיפת חלב היה נהדר כתמיד חחחחחחח
    חקרו אותי כמו בשבכ
    קצת מוטרדים שנועם ירדה במשקל 100 גרם - חמסה עליהם ועל העיניים שלהם כמה פתחו פה על הילדה שלי עכשיו שיסתמו
    גובה ראש הכל תקין.
    היא התרשמה לטובה מזה שנועם אומרת אור אמא והאו האו (או יותר נכון וואה וואה חחחחח).
    היא אמרה שלילדה יש גמישות יתר - מה זה קיבינימט גמישות יתר????? מה את רוצה מהחיים שלי? - היא אמרה שזה אומר שהיא תהיה בלרינה טובה - אבל זה גם עלול לגרום לעיכוב התפתחותי.

ואז נכנסנו לרופאה שאמרה שיש עיכוב בזחילה.
    ישר בדקה שחס ושלום אני לא מושיבה את נועם (לאאאאאאאאאא מה פתאום? אני? חס ושלום? - להזכירכן בפיזיוטרפיה המליצו לי כן להושיב אותה קצת בכל יום)
    היא אמרה שמה שמפריע לה זה שנועם לא יושבת זקוף (פחחחחחחחחחחחחח עליה נועם יושבת יותר זקוף מכולנו יחד חחחחחחחחח עלק רופאה)
    ומה שעוד זה שהיא לא מיישרת רגליים ונושאת משקל כשמנסים להעמיד אותה - אז זה אני מודה מסכימה ואף מוטרדת כי זה ממש חמור אצל נועם - היע ממליצה פיזיוטרפיה - שוב!!!

נלך לרופאת ילדים ונהיה חכמים יותר

סהכ אני אוהבת את האחות טיפת חלב

17 תגובות
עמוד 1

• איזה יופי בגלל זה אני לא הולכת למטומטמות האלו רק בשביל חיסונים!!!
    נועם לא יושבת זקוף???? מה היא מטומטמת? הילדה פלס חמסה חמסה...

ועל העין שלהם ירדה מאה גרם כוסומו כמה פתחו עיניים על צוצית שלי...
    קיצר אני לא בעד טיפשות חלב!

• אוי כמה הם מטומטמים שם!
    את רז הרופאה בטיפת חלב החליטה לחסן למרות שהיה לה את מחלת הפה והטלפיים כי לטענתה ״ הילדה בסדר״ בקיצור עזבי אותם ותלכי עם הלב שלך את מכירה את הילדה הכי טוב

• מאמי גם לי היה את הקטע הזה של הגמישות יתר חחח..
    אני בעצמי לא יודעת מה זה , אבל בטוח שזה בסדר כי הנה אני כיום בסדר
    וכל הכבוד לנועם המלכה!!!

• מאמי, אני ממליצה לך כן לעקוב אחרי זה. אצל איתי גם הייתה גמישות יתר ואצלינו מי שעלתה על זה הייתה המדריכה בבריכה. וזה באמת עיקב את ההתפתחות בפן של לעמוד וללכת.
    הוא פשוט לא יכל להעמיד את הרגל וליישר.
    מה שעזר אצלינו זה עיסוי יום יומי של כפות הרגליים. עשיתי לו עיסוי בכל שניה פנויה. זה נעים להם וזה ממש עזר. אחרי שבועיים בערך הוא התחיל להניח את הרגל ולאט-לאט נעמד ויישר רגליים!

• ויקי באמת? אני אנסה את זה
    תודה על הטיפ

• בכיף מותק!

• ממי גם לי יש גמישות יתר והנה-אני 100% בסדר!

תעקבי אחרי זה ולכי לפיזיו-למה לא

• לגבי "שהיא לא מיישרת רגליים ונושאת משקל כשמנסים להעמיד אותה " זה בגלל הגמישות יתר.
    תלכו שוב לפיזיוטרפיה, זה שטויות "לטפל" בזה.
  • סיון, היא היפוטנית?

בעקרון גמישות יתר יכולה להשפיעעל התפתחות מוטורית (אין קשר לתחומים אחרים)

אני הייתי מתייעצת עם הרופא ילדים ומבקשת הפנייה לאורתופד שמבין עניין.

אני מבינה שזה לא קל. אבל לפי מה שאת מתארת במיוחד בזמן הנסיון להעמיד, איך העמידו? יש להם עמידון?
    זה דורש המשך ברור.

חשוב להתייעץ עם מישהו שמבין תשאלי על פיזיו ותשקלו גם במקביל הידרותרפיה.

• אין לי זמן לנשום :-(
    מתי ואיך אני אמורה להספיק לעשות את זה
    מתי??????????????????..
    אין אין בא לי לבכות כבר נשבעת לכן

בכל אופן גולי: הם פשוט מחזיקים אותה ומנסים שהיא תיישר רגליים לכיוון המיטה והיא לא עושה את זה היא ישר מקפלת אותם למעלה (רגל אחת יותר מהשניה)
    אני לא יודעת מה זה היפוטונית, כל מה שהיא אמרה זה גמישות יתר.
    הייתי איתה 3 חודשים בפיזיוטרפיה בגלל דברים אחרים ובחיים לא עלה הנושא הזה

• גמישות יתר לאו דווקא נובעת מהיפוטוניות. איתי לא היפוטוני ועדיין סבל מגמישות יתר.
    לגבי הידרותרפיה גם אני ממליצה בחום. זה עושה להם פלאים!

• ויקי, לא תמיד. אבל מחקרים מוצאים קשר בין הדברים.
    סיון, הכי חשוב שיש מודעות. וכם לא בהכרח יש בעייה!
    אל תשכחי שהבדיקה אצל טיפת חלב היא חובבנית. אצל פיזיותרפיסטית טובה היא תוכל לעמוד בעמידון ואז יראו אם באמת יש בעייה.
  • 555 על כל העיניים שפתחו על נועם...
    לגבי גמישות יתר אין לי מושג אבל מהתגובות הבנתי שזה לא רציני בכלל וכרגיל בטפשת חלב אוהבים להלחיץ...
    תמשיכו לגדול ולהתפתח ולצעוק על כולם
  • נופרי הייתה עם גמישות יתר אבל כזו שנבעה מהיפוטוניה... מה אומר ומה אגיד, קצת פיזיותרפיה והכל... טפו טפו טפוווווווווו חמסההההההההההההה על הנסיכה שלי

• זה מה שהיה לאהרון.

גמישות יתר....

מה יקרה אם תלכי לפיזיו?
    למה מה יש לך לעשות? חחח

בשמת
  • ואני תמיד אומרת אין כמו פיזיותרפיה
    כמה שמגיע לך תקחי !!!!
    וטיפשת חלב שילכו לחפש....
    ונועם
    555

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה