בצקות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    חזרתי לעבודה ביום ראשון האחרון לאחר מחלה ממושכת. החל מהיום הראשון שחזרתי הבחנתי שיש לי נפיחות ברגליים.
    האם זה אמור להיות משהו מדאיג? אני יודעת שקיימת תופעה של בצקות ברגליים במהלך חודשי ההריון המתקדמים ושבמקרים מסוימים הם מעידים גם על רעלת הריון ואולי על עוד כמה דברים.
    עלי לציין שביום שני (לפני יומיים) עשיתי בדיקת דם, שתן והעמסת סוכר 50 גרם וכל הבדיקות יצאו תקינות. האם בכל זאת ללכת להיבדק או שאני יכולה להסתכל על זה כעל תופעה הגיונית שפשוט קשורה להריון? כלומר, האם לדאוג?

שיהיה המשך יום נעים.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את צריכה ללכת להבדק
    צריך לראות את הבצקות בעיניים כדי לדעת עד כמה הן חמורות
    ולשלול דברים מסוכנים שיכולים להיות קשורים לזה כמו קרישי דם, רעלת הריון ועוד
    נכון כי ברוב המקרים זו תופעה שגרתית של הריון, אך מבלי בדיקה ודרך הפורום אי אפשר לדעת זאת בוודאות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה