שלום בנווות!!חדשה צריכה עזרה מטפסת על קירות:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעים להכי אני מעיין
    מחזור אחרון ב 12 ל 4 ועד עכשיו לא קיבלתי מחזור המחזור האחרון היה 32 יום וזה שלפניו 28 אחרי הריון כימי..מאז הוא לא ממש סדיר וקרה לי רק פעם אחת מאז הנישואים שהיה לי איחור ממש משמעותי של 10 וזה לא היה הריון..
    בקיצור..כרגע אני באיחור של 4 ימים יום ראשון ביום של האיחור עשיתי בדיקת דם והיא כמובן יצאה שלילית 1.20 חום השחר כבר כמעט שבוע עומד על 36.7-8 שזה יחסית מאוד גבוה בשבילי..מה לעשות:((( השתגעתי כבר אם זה לא הריון אז למה המחזור מאחר האם יש סיכוי בכלל שזה הריון??פעם אחרונה שהייתי עם בעלי זה היה ב 6 לחודש..וב 13 עשיתי את הבדיקה יש מצב שזה שלילי וטעות?
32 תגובות
עמוד 1
  • היי מעייון, ברוכה הבאה
    לשהות קצרב ונעימה
    צר לי לאכזב אותך, אך בד"כ בדיקות דם מאוד מדוייקות..
    יכול להיות המון סיבות לאיחור במחזור, או מחזור לא סדיר
    כמה זמן כבר אתם מנסים?
  • אנחנו לא מנסים אני נשואה 8 חודשים ואני לא משתמשת בשום אמצעי מניעה פשוט אבל אף פעם לא עקבתי אחרי ביוץ וכו אולי רק בחודש האחרון לפני כ 3 חודשים היתה לי הפלה טבעית הריון כימי..דפדפתי קצת באינרנט והיה רשום שלפעמים בדיקת דם לא מאתרת הריון כלכך צעיר ולפעמים באמת צריך לחכות לאיחור של שבוע...אני מבינה שיש המון סיבות שבגללם המחזור יכול לאחר אבל אצלי בדרך כלל הוא ממש סדיר אולי קצת יצא מהסדירות אחרי ההפלה הטבעית..יש לי עוד שאלה נגגיד והביוץ שלי היה ב 6 לחודש ועשיתי בדיקה ב 13 ההריון היה אמור כבר לצאת בבדיקה?
  • אני גם יגיד לך למה אני שואלת התחלתי למודד חום אומנם מאמצע החודש אבל עדיין..ביום שני שבוע שעבר לא השבוע החום ירד ל 36.3 כמה ימים לפני זה אפילו שבוע לפני הוא עמד על 35.5 ומיום שלישי הוא התחיל לעלות לאט לאט יום אחד 36.6 אחרכך יומיים 36.7 והשבוע הוא כבר עומד על 36.8 בדרך כלל במחזורים הרגילים אני יודעת איזה 4-5 ימים שאני אמורה לקבל כי אם לא נקלטתי אז החום ממש נמוך אבל עדיין זה הבדרך כלל אצלי
  • היי מעיין,

הכל יכול להיות...יכול להיות שאת בהיריון, ומאחר וההיריון צעיר אז בבדיקות דם לא רואים את זה.
    אני לא יודעת מתי עשית את הבדיקת דם, אבל תקבעי שוב בדיקת דם (שבוע מבדיקת הדם האחרונה).
    לגיסתי היה איחור, היא עשתה בדיקת דם ממש יום אחרי האיחור והבדיקה היתה שלילית. היא חזרה לעשות בדיקות דם עוד פעמיים עד שהתבשרה שהיא אכן נקלטה להיריון. כך שעוד יש סיכוי

• ואיי בדיוק כמו אצלי אצלי ההריון נפל ב 4 ימים איחור 28 ימים אחריו קיבלתי מחזור ואז אחרי 32 ימים הייתי בטוחה שאני בהריון כי ספרתי לפי 28 ימים אז החודש ספרתי לפי 32 ימים והיום כבר היום ה 35 ובעליי אומר שיש לו הרגשה ממש חזקה שאני בהריון ואני לא מרגישה כלום כי אני לא רוצה להרגיש ולפתח ציפיות..מה שכן כאבים בחזה ולפני יומיים התחיל לי חשק מטורף לאכול אבל זה כבר לא קשור זה קורה אצל מלא נשים
    הלוואי ובעזרת ה' באמת זה הריון הלוואייי
    וממש שמחתי לשמוע שגיסתך בהריון בעזרת ה שיהיה הריון תקין ולידה קלה!!:)
    עשיתי את הבידקה ביום של האיחור ז"א ביום ה 32 למחזור
  • הלוואי

• רשמת פה שהיתה לך הפלה טבעית, את מתכוונת להיריון הכימי? מה הרגשת? מה היה לך?
    כי לי היה "היריון כימי" ואצלי זו לא היתה הפלה טבעית, פשוט היה איחור של 10 ימים, ואחר כך קיבלתי, אז הלכתי להיבדק אצל רופאת נשים...ובבדיקה נמצא כי לא חדר לי שום דבר לרחם, ושהרחם נקיה.
  • לא אצלי היה איחור של 4 ימים וקיבלתי מחזור גם אצלי הרחם נקייה הבטא התאפה תוך יום אחד..
  • היי מעיין -
    קודם כל ברוכה הבאה לשהות קצרה :)
    לדעתי תחכי עוד כמה ימים ואם עדיין לא מגיע המחזור תעשי בדיקת דם
    בדיקות דם הם הכי אמינות .. אולי עשית את הבדיקת דם קצת מהר מידי ..

שאלה קטנה אליך - מה זה בעצם אומר הריון כימי?

מאחלת לך ולכולנו שנתבשר בהריון המיוחל בקרוב מאוד !!!
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות

מעבר לזה אנחנו כאן לייעץ ולהיתייעץ בכל מה שתצטרכי

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • הריון כימי זה הריון זה הריון שרואים אותו בבדיקות דם אבל באולטרסאונד לא..זה הריון לא ממשי הוא לא הצליח להשתרשר טוב ברחם והוא נופל דיי מהר...
    המחזור עוד לא הגיע ואני מתחילה לדאוג אני כמעט בטוחה שזה לא הריון 99 אחוז...
  • עכשיו נכנסתי לאיזה אתר עשיתי מחשבון ביוץ על נתון של 32 ימי מחזור ויצא לי יום ביוץ משוער ב 30 לאפריל...ולקחת בחשבון שזה יכול לזוז יומיים קדימה או יומיים אחורה נגיד והוא באמת היה ב 30 לחודש או ב-1 ב 13 כבר הייתי צריכה לראות עלייה בבטא?הביטא היתה לי 1.20 והיא תמיד היתה ככה..
  • לדעתי.. אם המחזור לא יגיע תוך 5 ימים נגיד ( בע״ה שלא מחזיקה )
    תעשי שוב בדיקת דם בטא..

ככה אני הייתי עושה ..

בהצלחה

• אני אחכה אין לי אופציה אחרת בנתיים תודה לך מאמי אני מבטיחה לעדכן
  • בכיף מעיין

תעדכני ...

שיהיו בשורות טובות אמן!!!

• היי מעיין, ברוכה הבאה

• תודה רבה על התמיכה אבל אני לא יודעת מאוד מוזר שיש לי איחור מצד שני אם זה היה הריון היה אמור לעלות הבטא לפחות בכמה יחידות כך שהסיכויים הם אפסייים..ומצד שני אני כבר מתה לקבל מחזור בשביל להמשיך לנסות.. ואפילו אני מתחילה לדאוג שהמחזור לא מגיע..
  • אוףףףףףף מיום ליום זה כבר מתחיל לעצבבןןןן אוותיתייייי

ממהה נסגר תראו מה רשם לי מומחה בפורום הריון ולידה
    מעיין שלום,

לא סביר שמדובר בהריון אם בדיקת הדם יצאה שלילית. ייתכן ומדובר באי סדירות חולפת במחזור. אם הווסת עדיין אינו מופיע בתוך מספר ימים פני לבדיקה אצל רופא הנשים המטפל שלך.

וזה ברור בטח סיכויים אפסיים קלושיםםם בקיצור לא אני לא בהריון בטוח אין לי בשביל מה לבדוק אבל ואיי זה מרתיחח אותי בא לי להתפרק נמאס לי כבר אני מתחילה להתייאש לאט לאט במיוחד שאני נשואה כבר כמעט שנהה וכולם שואלים את בעלי ואותי מה עם ילד וזזה מבייש שכולם כבר בהריון ורק אני הכבשה השחורה שלא מצליחה להקלט ואייי איך בא לי להתפרק לבכות ומצד שני אני מנסה לעודד את בעלי שננצל את הזמן שלנו לבד וכו וכו אבל בלב בפנים אני כבררר מתהה להיות בהריון והמחזוווור לא מגיע ואני מתחילה כבר להלחץ למממהה זה קורה לי למה ???:(((
  • היי מעיין ..
    לי קרה אותו מצב לפני שנה לא קיבלתי מחזור בערך שבועיים ..
    הייתי בטוחה שאני בהריון .. לבסוף לאחר שהיה לי איחור ממש גדול של 14 יום הלכתי לרופא
    הוא עשב לי בדיקת אולטרא סאונד והוא גילה שיש לי ציסטה שמפריע למחזור ..
    הרופא נתן לי כדורים והכול היה בסדר.

אני מבינה אותך שהאיחור כרגע מפריע להמשך הניסיונות
    לדעתי במידה ולא יגיע תוך מספר ימים תגשי לרופא נשים שיעשה בדיקה ויראה מה קורה.

הכול יהיה בסדר תיהיה חזקה ורגועה הכי חשוב

י

• מהה זה ציסטה?אני הייתי לפני איזה 3 שבועות באולטרסאונד והרופאה ראתה הכל נקי ברחם..יכול להיות עדיין ציסטה? לא יודעת מה קרה לי פתאום נתקפתי עצבים שאני לא מקבלת מחזור..
  • היי מעיין,

אסביר לך מהי ציסטה ה שחלות שלנו הם שני איברים בגודל שקד משני הצדדים של הרחם הם מייצרות ביציות ומפרישות את ההורמונים הנשיים כמו אסטרוגן
    ציסטות יכולים להיווצר בתוך או ליד השחלות ציסטות הם שקיות מלאות בנוזל
    ובגלל זה יש מקרים שהמחזור מתעכב בגלל ציסטה וזה אפשר לראות באולטרא סאונד
    אבל מעיין זה לא מחייב זה פשוט יכולה להיות אחת מתוך כמה סיבות שהמחזור מתעכב
    אולי הוא מתעכב לך כי את לחוצה זו גם סיבה
    ואולי יש גם הריון ואת עדיין לא יודעת עליו ...
    כמה סיבות יכולות להיות רק רופא יכול לעזור בזה
  • איזה מזל שיש אתכן...
    אני לא חושבת שיש לי ציסטה וגם אם כן אני מקווה שזה לא משהו חמור..
    לפי דעתי אין הריון ודוקא בימים האלה הייתי מזה לא לחוצה הייתי אופטימית בסבבה..אני לא חושבת שהמחזור מתעכב בגלל לחץ..אם כבר ביוץ מאוחר אנערף..אני יודעת שזה שאני שואלת וחופרת לא יעזור לי כי אף אחד לא ידע את הסיבה האמיתית אבל עדיין קצת מרגיעה לדבר עם אנשים
  • בכיף בישביל זה אנחנו פה

לדבר.. לשאול .. ולפרוק זה תמיד טוב !

בכל אופן תעדכני מה ניהיה בסוף ...

• יום ראשון אני יעשה בדיקה ביתית אם אני לא יקבל עד אז אם יהיה שלילי אני יבקש דחוף טור לרופאת נשים ב 23 לחודש זה רחוק מידי
  • שיהיה בהצלחה מאמי ובשורות טובות
  • חחחח אתן לא יודעות מה קרה ליי
    אז ככה קמתי בבוקר בהחלטה שלעשות בדיקה עם השתן הראשון של הבוקר...ובאמת לקחתי כוס השתנתי בפנים יצאתי ושמתי את הכסו על השידה עד שאני יביא בדיקת הריון...שמתי מעל הכוס קופסא של בושם בשביל שלא יכנסו כל מיני דברים ובשביל שההדים של ההרומון לא יצאו בקיצור המשכתי בעיסוקים סידרתי תמיטה פתאום בום הכוס נפלה לא יודעת זה מצחיק אותי כמה אני סתומה לא נורא נמשיך לחכות ל שעושה לי דוקא!!!
  • היי מעיין לי זה קרה ככה רק בשירותים כשבדקתי את ביוץ ,מאחלת לך כל טוב ובשורות טובות
  • מעיין אם ה לא תגיע נגיד בכמה ימים המאוד קרובים חחח את חייבת לעשות בדיקת דם!

אני לא יודעת איך את מסוגלת לחכות כל כך הרבה זמן!! במקומך הייתי משתגעת כבר מרוב סקרנות יש לך איחור של 11 יום ..

שיהיו בשורות טובות אמן !!!!!!

• בגלל שכבר עשיתי בדיקה ביום האיחור ויצא לי שלילי אני לא מפתחת ציפיות כי תמיד אני מתאכזבת תמיד!!!אז מה זה ייתן לי אני 90 אחוז בטוחה שאני לא בהריון אולי היה נס ונקטלתי אולי...
  • בנות יקרותתת ה עם כל הכאבים והכללל...לא נורא חודש חדש נסיון חדששש
  • אוי מאמי אבל לא נורא לפחות קיבלת ,תמשיכו חודש הבא.
  • אוי מאמי סוריי

לפחות קיבלת ויצאת מכול החוסר וודאות הזו !! תוכלו להמשיך לנסות עכשיו ..

אוהבת את האופטימיות שלך ! כל הכבוד

• מעיין , אומנם שלוש שנים עברו וגם הרבה מחזורים על הדרך :)
    מה היה בסוף ?
    מה הייתה הסיבה ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה