עדכון מהלל יפה.... עם עוד עדכון מעכשיו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחכה ל-US אז בינתיים...
    הופניתי למרפאה להריון בסיכון גבוה בגלל עיכוב גדילה של העובריקה שלי...
    אז קופת החולים ממש לא עזרה לי - לא הנפיקו טפסי 17 לבית החולים, בני ז*****.... כמה שהרמתי טלפונים, כמה שדרשתי - ״התשובה תהיה רק בצהריים...״ ואני שם כבר מהבוקר, מטומטמים....
    ועוד בעלי חולה מת - הביא אותי לפה ועכשיו הלך למיון... אתמול היה לו התקף חום עם כאבים, אז הורידו לו אבל היום זה חזר... אני פשוט היעפתי אותן למיון - לא יכולתי לראות אותו מתנשם בכבדות וכמעט מתעלף לי בידיים... אני גם ככה בלחץ מהבדיקות שלי והוא רק הוסיף לי.
    מזל שאנחנו בבית חולים והמיון קרוב...
    וכמובן קופת החולים שלו ממש ״עזרה״ גם לו ברגע הצורך - בא לי לבכות מהביורוקרטיה המטומטמת הזאת!!!!! לא, אתה צריך ללכת לשם ורק אז יפנו אותך ורק אז יבדקו ורק אז יחליטו../. אלוהים אדירים!!!
    היום, כבר בשבוע 26, עשיתי מוניטור ובדיקה ידנת של צוואר הרחם... לא משהו
    עכשיו כואב לי הראש כיפליים - לבעלי כנראה יוצאת שן בינה שגורמת לו לחום וכאבי תופת, לי אין מושג מה קורה איתי בכלל, והכל בו-זמנית.... הוא מנסה להיות גיבור, מסכן שלי, אבל אני רואה כמה קשה לו

אוףףף.... אמשיך לעדכן.
    ---------------------------
    אז ככה לעכשיו: בעלי עם חום מטורף, כמעט 40, עם חשד למנינגיטיס - דלקת בקרום המוח בקושי מצאתי אותו במיון במקום ללכת לרופא השים פה כי הוא לא ענה לטלפונים....
    עכשיו באתי אחרי הרופא - הוא נעלם. הסתבר שנלקח לצילום.
    אני מחכה לו כדי להדכן שאני מתאשפזת ...
    אחרי כל הבדיקות הרופא הציע או להישאר פה להסתכלות ועוד מיליון בדיקות על הדרך או ללכת הביתה אבל לעשות מיליון בדיקות בקופה ולחזור אליו אחר כך. העדפתי להישאר פה שיעשו הכל פה ולא להיסחב לעבודה עם כל העצבים ונסיעות, וגם ככה אין לי עוד בית אז אני כבר אשאר פה.
    נשאר לבשר לבעלול המסכנוני שלי, כמה שכואב לי עליו .....
    מקווה שההחלטה שלי נכונה ....

מצטרעת שאני חופרת לכן פה, ככה זה קצת מרגיע אותי....
16 תגובות
עמוד 1

• תחזיקי מעמעד מאמי

• תרגישו טוב
  • מחכה לעדכון

תרגישו טוב!

• נופקי, תודה על הדאגה, נשמה, ולכל הבנות שהגיבו... אתן נותנות לי כוח!
    המשפחה היחידה שלי היא אמא שלי שאני לא בקשר איתה בכלל.
    כך שחוץ מבעלולי המסכן בעצמו אין אף אחד... אבל לא נורא, אני לא סובלת, עדיף שלא ישבו לי על הראש...

• מאמי.....
    תהיו בריאים שלושתכם..

• וואי מאמי איזה יום
    החלמה מהירה לבעלך
    ואת עשית בשכל שנשארת לבדיקות ותעדכני אותנו

• מאמי אני בטוחה שהכל יהיה בסדר.
    טוב שבחרת להישאר ולעשות את כל הבדיקות במקום לרדוף אחרי הקופה ולהיטרטר.
    החלמה מהירה לבעלך

• תרגישו טוב ותמשיכי לעדכן!
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה