היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז ככה אחרי 3 בדיקות ביתיות שליליות גילית שהיום אני בהריון הלכתי לאולטרסאונדד הרופא אומר שהוא רואה שק הריון ממש ממש קטן וכנראה שההריון צעיר ממש נתן לי הפניה לבדיקת דם מחר לעקוב אחרי הבטא ועוד עשרה ימים לחזור לאולטרסאונד.. טוב לשאלתייייייייייייייי מה אומר המושג הריון צעיר ואיך הוא נוצררררר?
8 תגובות
עמוד 1
מזל טוב !!!! איזה אושר את ההוכחה שבדיקות ביתיות לא אמינות תמשיכי לעדכן המשך קל תקין ועגול
הריון צעיר זה הריון ממש בתחילת הדרך.. איך הוא נוצר?? שהבעל והאישה עושים אהבה חחחח שיהיה המוווווווון מזל טוב והמשך קל ותקין בע"ה תעדכני בהמשך הדרךךך
בשעה טובה קודם כל אני בהריון השני עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי וכן ההיתי בהריון סתם חרטה אין כמו בדיקת דם שיהייה הריון יפה בריא ועגולללל