היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום דיברתי עם סייעת אצלנו בבית ספר והיא אמרה לי להזהר מעין הרע אני לא מאמינה בזה אבל מאד מפחדת מגיסי בקטע הזה לא רציונלי, אני יודעת! בכל מקרה היא אמרה להעיף מהבית חפץ של אדם שיכול לעשות עין הרע עכשיו, גיסי פעם קנה איזה סט מכוער ומגעיל שיושב בארון אני מפחדת מאד ומעדיפה צנקוט משנה זהירות מה לעשות? לזרוק? לומר לבעלי??
14 תגובות
עמוד 1
אני בנאדם שמאוד מאוד מאמין בעין הרע אבלללל כל רב יכול להגיד לך שברגע שאת לא מאמינה זה לא מתגשם נכון שבקבלה עין הרע מתוארת שם באופן מפחיד אבל הכי חשוב לא להאמין
אני פשוט מעדיפה לא לקחת סיכון. כבר קרה פעם שהרגשתי שהוא עשה לנו עיו הרע הלכתי לאיזו חנות טבע והיא נתנה לי מרווה שצריך לשרוף ולעבור עם זה בבית בעלי עשה ובאמת הרגשתי שהבית ״נקי״... עכשיו במיוחד בהריון אני מעדיפה להיות כמה שיותר זהירה אמא שלי אמרה שאני אביא לה מחר, היא תעביר הלאה ואם בעלי ישאל אני אאשים את המנקה ששבר. נראה לי הפתרון הכי טוב
אם הסט המכוער נמצא בארון לא נראה לי שבעלך ישים אם הוא נעלם חחחח [/url
הכי בטוח.....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק [
תודה מחר יועבר למנקה
אני התחלתי להאמין בעין הרע, כי לצערי נמאס לי להאמין ב"צירופי מקרים". אני הייתי מציעה לזרוק את הסט.. לא צריך להגיד לבעלך כלום, פשוט שיעלם לכם מהבית. לכי תדעי אולי יפתח לכם המזל ככה
חפצים של בנאדם לדעתי לא קשורים, זה יותר רוחני מאשר פיזי.
תודה בנות
שירה, עם הבן אדם הזה לא לוקחת סיכון הסייעת הסבירה לי שזה יכול אפילו לדבוק בכלי ושהוא נמצא בבית הוא ממלא באנרגיות שליליות
תדעי לך, שיש ים של הרצאות על זה באינטרנט גם מבחינת הלכה וקבלה וגם מבחינה מדעית
תזהרי להאמין בזה יותר מדי, זה יוצר את המציאות וסתם חבל להיסחף זו דעתי בכל אופן
אני לא מאמינה בזה בכלל אבל אני חייבת להגיד לך שאם אני הייתי מעיפה את הספה בעלי לא היה מבחין (אולי רק אם הוא היה צריך לשבת ולא היה לו איפה...)
חחחחחח אני לא מאמינה שהוא זוכר ושהוא ישים לב
את יודעת, אני מכירה דווקא משהו אחר בקשר למתנות כאלה. אם מביאים מתנה והיא יושבת מאובקת ועטופה בעטיפה המקורית אז זה כאילו "חוסם" אנרגיות בין שני האנשים כי כביכול הוא הביא מתנה מטוב לב ואת לא פתחת אז היחסים יהיו תקועים ומעורערים. אז...מתי הוא הביא לכם את הסט הזה?
מיצי את רואה יותר מידי סרטים
חחח מיצ דווקא פעם אחת השתמשתי באיזו קערה מזעזעת משם בכל מקרה, עוד מעט זה מוצא אחר כבוד מהבית