CMV - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    השבוע קיבלתי תוצאות בדיקת CMV:
    IGG = 199.4
    IGM = גבולי
    AVIDITY = גדול מ-45%

הייתי אתמול אצל אצל פרופ' מומחה לגנטיקה, אליו הופנתי ע"י רופא הנשים שלי.
    יצאתי בהיסטריה מהפגישה (הורמונים לא ממש עוזרים כאן...) ואני בחששות מאוד גדולים. אני מבינה שהסיכוי קטן אבל עדיין אני בדילמה מה לעשות.
    קשה לי להבין איפה אני עומדת. הפרופ' היה מאוד לקוני, ולא הצלחתי להבין את השורה התחתונה.
    מה המלצתך?...האם לבצע מי שפיר? האם לקחת סיכון?...

זה הריון שני.
    אקדים תודה מראש...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בלתי אפשרי לתת ייעוץ על סמך הנתונים הללו:
    1. קודם כל באיזה שבוע את ?
    2. מה התשובות של בדיקות קודמות ?
    3. מה ערכי הנורמה של ה - Avidity ?

ככלל, CMV הוא נושא מורכב וקשה עד בלתי אפשרי לתת ייעוץ דרך הפורום
    יש עוד בדיקות לעשות לפני שמחליטים האם צריך דיקור מי שפיר, וכאמור חסרים לי נתונים רבים.
    על פניו, מתוך המידע המוגבל שאת מספקת ממש אין מקום וצורך בהיסטריה, וגם נראה שלא לדיקור מי שפיר (אך את זה איני יכול לומר בוודאות עד שלא אראה את התמונה כולה).

לדעתי מומחה לגנטיקה איננו היועץ המתאים לזה ועלייך להיוועץ במומחה להריון בסיכון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה