חדשה פה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות טוב אני דיי חדשה פה רציתי ככה קצת לספר על עצמי כי זה תמיד כיף לדעת עם מי מדברים במיוחד שלא רואים.....
    אז ככה שמי סיון אני מהמרכז יש לי שני ילדים מדהימים בן ובת יהונתן שלי בן שלוש ושירה בת שנתיים היום אני כבר בדרך לשלישי בעזרת השם בחודש רביעי..
    נשואה כבר ארבע שנים וזהו נירא לי... אני ממש נהנת להכנס לפה לפורום האמת שיוצא לי רק בערב שהילדים במיטה אבל אין ספק שיש ממש ממש חמימות ואכפתיות מהבנות פה מקווה להיות חלק ממכן ולכל הרוצות להיקלט שיהייה בהצלחה ובמהירות ולהריוניות הריון תקין ועגוללללל

סיון
19 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה... :)

ומזל טוב... ושיהיה המשך הריון תקין קל ומשעמם!
    [/url
  • ברוכה הבאה לפורום הכי ממכר שיש

נעים להכיר.
    יהונתן קוראים לאבא שלי ולי שירה

• אהלןן נעים להכיר, טלי :)
    לא ציינת בת כמה את?
    המון מזל טוב על ההריון! :)

• חחח שירה שמות מהממים תגידו מישהי אולי יודעת איך משנים את החתימה הזוועתית שלי ועושים כמו שלכםחתימה גדולה צבעונית ויפה??

סיון
  • חחח שירה שמות מהממים תגידו מישהי אולי יודעת איך משנים את החתימה הזוועתית שלי ועושים כמו שלכםחתימה גדולה צבעונית ויפה?? ואני בת 26 וחצי:)

סיון
  • כן..

• ברוכה הבאה מאמי.....

• סורי רק רוצה לדעת אם הבנתי נכון אני פותית הודעה כמו זאת לצורך העיניין ויש כמה בנות שיודעות לעשות לי חתימה יפה דרך המכשיר שלהם???

סיון
  • סיון, איזו חתימה את רוצה?
    עם תמונות?
    עם סרגלים?
    עם שמות?

• חחחחחחחחחח הרסת אותי עם השמות - שירה יש לך שותפים

• שירה אני לא מבינה בזה כלכך בסגנון של החתימה שלה זה ניראה לי מצויין
    סיון
  • תראי, אני יכולה להתנדב בכיף
    אבל אני אצטרך לסיים כמה לפני...

כתבי לי למייל שמות (אה, על זה דיברנו

• ברוכה הבאה סיון ברורררר שנקבל אותך בידיים פרוסות לרווחה

• ברוכה הבאה!!!

שיהיה לך המשך הריון קל ותקין!!!

רותי
  • שירה היי שלחתי לך מייל תיראי רק אם קיבלת וזה בסדר כי אני ומחשבים זה לא הולך יחד... חחח

סיון
  • ברוכה הבאה....
    הריון קל ותקין!!!

• פרפקטו

• ברוכה הבאה מאמי
    שיעבור לך קל ותקין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה