מתוסכלת..חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט אוהבת אתכן!!!שלי, סיון, שירה, נטלי,אלינור, אורטל, עינב וכל מי שעוד הגיבה ולא הספקתי עדיין לקרוא - אתן בנות נדירות!!! תודה על היחס וההתעניינות האמיתית... אין דברים כאלה
19 תגובות
עמוד 1
  • אהובה שלי...

כשקראתי את זה... אני יכולה להגיד שהרגשתי שכואב לי גם... כי את וגם הילד מתסוכלים... כל אחד בדרך שלו.

אני גם בדעה של אחותך... כמה שקשה וכמה שזה מעיק את חייבת להציב לו מסגרת. לשלוח אותו לגן... שיהיה עם עוד ילדים... שילמד להיות עצמאי... ולא תלוי בכל אחד ועל הידיים של כל אחד...

ואת מצידך אומרת שאת גם עוד רגע ממוטטת.
    שאצלך הוא מקבל את כל החום, האהבה ומה שצריך... אבל איך הוא מקבל? אם את בעצמך מתמוטטת כבר...?

אני יכולה להגיד לך שיש המון אמהות שנמצאות במצב שלך... וקשה להן לחשוב על האפשרות לרשום את הילד שלהן לגן... אבל הן עושות את זה ויחד עם זאת מסתגלות עם הילד למצב החדש.

שהוא בגן... והאמא בעבודה. ואת לא מבינה מה זה עושה לאמהות כשהן באות לגן לאסוף אותם בארבע... יש להן יותר סבלנות להתמודד עם הילד.

ואני אומרת את כל זה מההסתכלות על ההורים בגן של אמא.

נסי לשקול את האפשרות לתת לו מסגרת. מתישהו את תהיי חייבת לשלוח אותו לגן... למה לא לעשות את זה בשלב הזה עכשיו?
    [/url
  • ממי זה טוב שאת פורקת
    לצערי אני חסרת עצות הפעם אני באמת לא ידועת איך מתמודדים עם מצבים כאלה חמורים (סליחה על הביטוי אבל כן זה חמור תינוק שלא ישן כל היום ודורש רק ידיים)
    תראי יש תינוקות נודניקים ויש תינוקות שמציק להם משהו - ואני לא הייתי פוסלת את זה
    אני הייתי תינוקת כזאת נוראית כל היום הייתי בוכה צורחת לא ישנה, אמא שלי אומרת שזה היה ממש מזעזע
    גדלתי התבגרתי וביום שיכולתי להסביר התחלתי להתלונן על כאבי ראש וגדלתי על אקמול ולאט לאט יותר ויותר חזק - היום אני מקבלת כדורים למיגרנות במקרה הצורך וסובלת כרוני מכאבי ראש.
    נוירולוג ישר שאל אותי אם הייתי תינוקת בכיינית ואמר שכנראה מגיל לידה אני סובלת מכאבי ראש.
    אז את יודעת הכל יכול לקרות.

בכל אופן עם כל הקושי אני תומכת לחלוטין בעצה של אחותך - אולי זה בדיוק מה שהוא צריך - חברה

• אהובה שליייייייי
    קודם כל אני אוהבת אותך הכי בעולם ושולחת לך מלאן חיבוקים

• אהובה שלי, את יודעת את המספר שלי אם בא לך מידי פעם לפרוק.....
    תסמסי לי אם אני לא עונה
    או בוואסאפ

לגבי ליעד גם אני תומכת במיסגרת עם תינוקות בני גילו....
    לגבי בעלך , אני מבינה שעדיין דברים לא ישתנו לטובה, ואת צריכה לעשות בנידון 360!!!
    בשביל זה חייב לשבת יום אחד בב"ש עם הפסיכולוגית הראשית שירן!

• אני אוהבת אתכן מאוד

• מאמי

• תקשיבי, זה ילד ראשון. גם אני חשבתי שזה יהיה קל ונחמד אבל ילד ראשון ואת נמצאת איתו כל הזמן 24 שעות ביום!!!
    אם היית אומרת שבעלך עוזר אז הייתי ממליצה פעמיים בשבוע להשאיר אותו עם בעלך שעתיים בצהריים וללכת לשתות קפה או לעשות אמבטיה מפנקת או רק להיכנס למיטה ולנוח.
    אני חושבת שהוא באמת צריך מסגרת אחרת. זה יעשה טוב לשניכם. שניכם תתגעגו אחד לשני

אני הכנסתי את שני הילדים שלי למעון בגיל 3 חודשים עם עוד 15 תינוקות. כמובן שווידאתי שהוא מטופל היטב ויש מספיק סייעות וגירויים. וגם לך תהיה תעסוקה, תרוויחי קצת כסף לביזבוזים.

מה שלא תחליטי, זה שלב וזה יעבור ולא כל התינוקות רגועים ושקטים ואת עוד תהני ממנו יותר ויותר. יש לך למה לחכות.
  • נישמתיייייייייייייייייייייייייייייייייייי קודם כללל

• מאמי שלי, כתבתי לך מגילה והכל נמחק לי

• את יודעת מה אני רוצה לעשות?
    להודיע לבוסית שלי שאני לוקחת שבוע חופש מהעבודה ופשוט לבוא להיות איתך, אולי לתת לך כלים להתמודד, אולי ללמד אותך משהו חדש.

זה לא נשמע לי הגיוני המצב הזה.

אני עדיין מנסה לחשוב איך אני מגיעה אלייך לרצף של שעות.

בהתחשב במצב שלך ובמצב של ליעד- הייתי גם כן שוקלת לשים אותו במסגרת. אפילו להתחיל מיומיים שלושה בשבוע לכמה שעות. אצל מישהי עם ניסיון ואובייקטיביות, מישהי דווקא עם עוד ילדים בטיפולה שתרגיל אותו לשגרה נורמלית ולווא דווקא אצל אמא/חמה/אחות שתמיד יתגבר עליהן הרגש והן ירחמו וירימו.

הייתי יוצאת לעבוד קצת, בכלום בשביל גרוש וחצי- רק בשביל הניתוק. רק בשביל החמצן. רק בשביל השפיות.

אני שוקלת לבוא להתנחל אצלך סופ"ש. דברי איתי בפייס.

• אני שמחה שפרקת

תמיד תזכרי שילד שמח כשאמא שלו שמחה
    ויכול להיות שליעד פשוט מרגיש המון לחץ ותסכול סביבו

את חייבת להתחיל לחשוב על עצמך ולפעול למען עצמך
    בעלך חייב להיות יותר מעורב
    שיצא עם חברים כשהילד ישן!
    הוא לא צריך לעזור לך, אלא להיות השותף שלך

אני הייתי מתייעצת עם רופא הילדים בקשר לזה
    מאד יכול להיות שמשהו מציק לו

תמצאי לליעד בייביסיטר, עכשיו מסתיימת שנת הלימודים והרבה בנות ישמחו
    ותצאי קצת מהבית, תפגשי עם חברות ותנשמי אוויר. את חייבת את זה לעצמך!!
    ועוד הערה, כי ראיתי שמחקת, מ ו ת ר לך לפרוק!! מותר לך שיהיה לך קשה!!! ומותר לך להגיד שהמצב חרא
    את לא צריכה למחוק את עצמך בכל פעם מחדש ולחשוב להסתתר
    למה? יש לך מקום בדיוק כמו לכל אחת אחרת
  • מאמי אני לא יודעת למה את כל כך סובלת! למה את לא פונה לייעוץ? אולי משהו מציק לילד? הרי לא הגיוני שילד כל כך קטן לא ישן בכלל יום שלם ורק יבכה...
    המלצתי לך בעבר על מכון שינה ואני עדיין חושבת שאת צריכה לקבל עזרה לגביו ממישהו מוסמך.
    חבל שמשהו מציק לו וסתם כולכם סובלים מזה

• מאמיייייייי מה פספסתי????????????

• שירן אפשר להתחתן איתך????????????????????

• טלי אם את רוצה עזרה בתחום של בעיית השינה
    תגידי לי אני מכירה כמה מומחים מעולים

• אני חייבת להגיד לכן בנות שיש תינוקות לא רגועים שבוכים הרבה ורוצים בידיים, בטח אם הם הורגלו לזה!!!
    אם הבכי הוא דבר חדש יחסית אז נכון, צריך לבדוק, אבל אם זה ככה כבר חודשים רבים אז פשוט צריך ללמוד איך להתמודד עם זה.
    אולי בעתיד יוכלו לעלות על בעיה כלשהי (מיגרנה, רגישות יתר, היפראקטיביות...וכדו')
    אבל תינוק כמו שהיא מתארת זה לא דבר יוצא דופן!!!
    גם הילדים שלי היו כאלה אבל אני הייתי בעבודה ואז זה נהיה הרבה יותר קל. הילדים שלי היום מאושרים חברותיים ואוהבים אותנו למרות ששלחנו אותם למעון

• מקווה שתמצאי את הדבר הנכון שיפתור לך את הבעיות

• טוב גם אני לא הספקתי לראות את תוכן ההודעה
    אבל הבנתי ממה שהבנות הגיבו
    ואני מקוה שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר וכמה שיותר מהר

ולגבי לשלוח את ליעד למעון /משפחתון
    בגיל הזה- מומלץ מאד
    גם לך וגם לו!
    וזה לא אומר עליך כלום... גם את צריכה קצת שקט בחיים לא?

• בובה לא הספקתי לקרוא אבל שולחת לך מיליוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה