דרושים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דרושים שני סוגים של סלט חסה! בבקשה שיצא טעים אף פעם אני לא מצליחה עם סלט חסה!
10 תגובות
עמוד 1
  • למה שני סוגים?
    אפשר סלט אחד עם שני רטבים?
  • אל תתוכחי
  • כבר כמה שנים שאני מתבקשת להכין את הסלט חסה שלי-
    הבסיס זה עלי חסה ועלי בייבי, רוטב ויניגרט והשוס-שקדים מתובלים

זה משדרג את הסלט,ושווה את ההשקעה.

100 גר שקדים מולבנים חצויים
    2 כפות דבש
    כף סוכר
    כפית קינמון
    קורט פפריקה חריפה
    קורט ציפורן טחון (לא לוותר עליו)

מחממים תנור לחום גבוה
    בתבנית ח"פ מניחים את השקדים, ונותנים להם שיזוף, להיזהר כי בקלות הם נשרפים
    בינתיים,בקערית,מערבבים את התבלינים
    כשהשקדים מוזהבים מוציאים ומקררים מעט.לא מכבים את התנור.
    כשהשקדים התקררו מזגגים את הדבש ומפזרים את תערובת התבלינים. יוצאת מן עיסת מיש מש.אם צריך מוסיפים עוד קצת דבש. השקדים צריכים להיות מצופים דבש ותבלינים.
    משטחים את זה בתבנית ומחזירים לתנור. הדבש מתחיל לבעבע, נותנים עוד ערבוב ומוציאים לקרור מלא.
    עכשיו-את גוש השקדים שוברים לחתיכות קטנות (גודל ביס) ומפזרים בסלט.
    אל תנסי את זה בתבנית רגילה. חבל על עבודת הנקיון

אני מכינה את תערובת העלים עם השקדים ורק לפני ההגשה מוסיפה את הרוטב.

השקדים נשמרים כשבוע במקרר בכלי סגור.

אצלנו זה להיט מטורף. הכנתי את זה פעם ראשונה כשהייתי בצבא (אני בת 31) ומאז אין ארוחה משפחתית שאני לא מצווה על הסלט.
  • סלט אין לי מושג, פאי לימון אני לא מתקרבת.

אבל מנה אחרונה, יש מין גלידה מריץ'

שתי קופסאות של ריץ' + פריגת אחד קפוא (ניסיתי כמה טעמים, אבל הכי טוב זה המנגו) מקציפים ביחד עד שיוצא תערובת יציבה, שמים במקפיא ויוצא מצויין.
    רותי
  • הסלט של מומי נשמע מעולה!!!

• מיכל יש לי רק שקדים מולבנים פרוסים הם לא ישרפו לי תוך שניה?

יש לקנות שקדים מתוקים מעניין אם זה יוצא אותו טעם.

איך מכינים רוטב ויניגרט?
  • יש לי שני סלטי חסה שאני מכינה כל הזמן וכולם אוהבים.. אבל הם ממש פשוטים. ..האחד את חותכים את החסה דק דק מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה 3-4 בצלים ירוקים ( זה על משהו כמו חמש שש עלי חסה ) ובצל אחד בינוני קצוץ דק. מתבחים במלח לימון פלפל שחור ומיונז משהו כמו כף.... זה פשוט וטעים.

הסלט השני - חותכים עלי חסה דק מוסיפים עגבניות שרי חתוכוצ לחצאים ומוסיפים בצל חתוך לטבעות. מתבחים במלח שמן זית לימון ופלפל שחור...

לגבע הפאי לימון אין לי מושג

קינוח פרווה.. אמממממ. .. אממממ... אולי גלידה פרווה?...

• חסה ועלי בייבי עם פקאן מסוכר וחמוציות בצל סגול עגבניות מלפפונים ורוטב חרדל ודבש

• יש לך כאן 3 מהגדולים!!!! כל אחד סגנון אחר לגמרי..

סלט חסה, כרוב לבן קצוץ ושקדים מולבנים פרוסים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה