דרושים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דרושים שני סוגים של סלט חסה! בבקשה שיצא טעים אף פעם אני לא מצליחה עם סלט חסה!

דרוש מתכון לפאי לימון! אבל רק משהו טעים שנוסה על בע"ח!

דרושה גם מנה אחרונה פרווה לא קשורה לשוקולד.

תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • סלט חסה?

יש כמה סגננות, שאני אישית מגוונת ומכינה תמיד

סלט חסה עם עגבניות שרי, טבעות בצל סגול, גבינה בולגרית מגורדת
    (עשית אותי רעבה)

סלט חסה עם רטבים, בצל יבש קוביות, אגוזים וגמבה רצועות

כמובן לטבל עם המון לימון, מעט שמן זית לטעם ולברק, מלח ופלפל שחור

• סלט חסה עם רטבים? איזה? ומה זה קוביות בצל?

אה וזה צריך להיות פרווה שכחתי ללכתוב
  • סלט חסה

חבילת עלי בייביס / חסה
    חצי קופסת פטריות
    מעט עגבניות שרי
    טבעות בצל סגול

לרוטב
    4 כפות בלסמי
    4 כפות שמן זית
    כפית חרדל
    כף דבש/ סילאן
    מיץ מחצי לימון

אני מכינה את הפאי לימון של קרין גורן

• אה, אז בלי הגבינה

• פאי לימון של אלקנה
    http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-masterchef/Recipe-ea7a185a5f43c21004.htm
    מומלץ מאוד אבל רק תטעמי את הלימונים לפני כי אני לא טעמתי והם היו נורא נורא נורא חמוצים ואם זה כך אז אולי לשים פחות מהם
    בהצלחה...

• אני עושה סלט חסה עם חמוציות והרוטב זה חרדל שום שמן זית דבש ומלח - יווווווווו איך בא לי

ויש סלט חסה של חסה צנון בצל סגול ופטריות במגוון רטבים - הכי הולך זה או חומץ בן יין או פשוט שמן זית מלח ולימון

• עכשיו בא לי סלט חסה
  • אני מכינה סלט חסה עם עגבניות שרי ומערבבת בפנים נשנושים בטעם תירס.
    הרוטב הוא רוטב אלף האיים.
    אפשר גם לעשות רוטב לבד של שמן +סוכר באותה כמות +חצי מהכמות חומץ, כפית מלח ופלפל, לערבב ולשפוך.
    אפשר בעונה להכין את החסה עם מנגו ואז להכין רוטב קצת יותר מתוק ולהוסיף חמוציות או גרגירים של רימון.
    קינוח פרווה יכול להיות סלט פירות, או גלידה בטעם וניל עם אגוזים טחונים- הכנתי לשבת ויצא מדהים!!!
    יש לי גם מתכון מהמם לעוגת גלידה (קצת יותר מסובך ויש בו גם קצת שוקולד אז אולי את לא רוצה)
    אם את רוצה מתכונים תעני ואני אכתוב לך.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה