דילמה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה החודש קיבלתי באיחור של 5 ימים את המחזור בדיקת שתן ביום האיחור ה4 הראתה שלילי קיבלתי מחזור חלש של שלושה ימים ועם כאבים
    דיברתי עם חברה שלי אמרתי לה שהכי מוזר שעדיין יש לי תחושת הריון והיא אמרה לי שלה היה בתחילת ההריון חודשיים מחזור של ממש ורק אחרי היא ידעה שהיא בהריון ..

אז מה אתן אומרות יש סיכוי או שאני סתם חיה בלה לה לנד..??
7 תגובות
עמוד 1
  • חודשיים מחזור ממש?

• אחרי שהיא סיפרה לי את זה התחלתי לקרוא באינטרנט וזה לא מחזור אלא דימום שאישה יכולה לפרש גם כמחזור בטעות..
    העניין הוא שאני בטח טועה ואני בטח ובטח לא הולכת לקנות עוד בדיקת שתן חחח
    גם ככה אני צריכה לעשות בדיקות דם אני פשוט אבקש לצרף את זה לבדיקות לכל מקרה מה איכפת לי..?!
    האמת ככל שאני חושבת על זה יותר אני יותר סקפטית..
  • הייי רעות,

רוצה לשמוע משהו יותר מוזר מזה??!?
    חברה שלי בהריון הראשון שלה קיבלה כביכול ככה היא חשבה 3 חודשים ברצף מחזור!!!
    באותם תאריכים לא הרגישה שום דבר שונה או מוזר רק בחודש ה 4 היה לה איחור והיא בכלל לא חשבה אפילו לרגע על הריון!! כשהיא ניגשה לרופא נשים בכדי לבדוק מה קרה למחזור שלה היא גילתה שהיא בהריון !! זה הכי הזוי בעולם אבל הנה גם דברים כאלו קורים ..

ולדעתי בישביל השקט הנפשי שלך לכי לעשות בדיקת דם הכי בטוח !

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • בהריון הראשון שלי היה לי מעט מעט דימום בתחתון בשבוע ה7 8 בערך..
    תכלס לא נראה לי הריון למרות התחושה החזקה של הריון אני מייחסת את התחושה הזו לרצון להרות..
    בדיקות דם גם ככה אני צריכה לעשות מקסימום נכניס גם בטא
  • בהצלחה

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • רעות יקרה מסכימה עם בנות זה קורה לפעמים ,הכי בטוח לעשת בדיקת דם לשקט נפשי ,ככה תדאי בוודאות.מאחלת לך בשורות טובות
  • גיסתי בהריון שלה קיבלה מחזור רגיל במשך 3 חודשים ובחודש ה 4 שהלכה לבדוק מה קרה למחזור הרופאה אמרה לה גברתתת את בהריוןןן חודש 3 חח היא היתה בהלם..יכול להיות אבל עדיין הבדיקה יצאה לך שלילית ..תבדקי שלא ישארו לך ספקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה