שרשור משקללל - אני לא מאמינה למראה עיני.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני במחזור. דימום שלא נגמר אגב....( פעם 1 אחרי לידה) חשבתי לתומי שלא ירדתי ואפילו עליתי כי ככה אני מרגישה- נפוחה ושמנה!

מה מסתבר? ירדתי קילו ו 700 גרם!!!!!!
    אני בשוק!!!!!!
    ועברתי את מחסום ה 70 הארור! נשאר עוד 4 וחצי קילו ליעד הראשון.
    חזרתי למשקל של יומיים אחרי הלידה ברוך ה'. יענו מפה הייתי צריכה להתחיל מלכתחילה...

מקווה שהשבועיים האלו יעברו טוב כי יש לי זיהום ברגל שמונע ממני להתעמל (אני בחופש מחלה) ויש לי גם חינה היום ו2 חתונות שבוע הבא...

מה איתכן? תנו לי להתגאות בכן!

7 תגובות
עמוד 1
  • אני גאה בך על ההתמדה!!
    אפשר גם שרשור עלייה במשקל??

• כל הכבוד לך
    אני ירדתי קילו אבל אני די בדכאון
    כי הייתי אתמול בטיפת חלב שהראו 4 קילו יותר ממה שהמשקל שלי בבית מראה - אין לי מושג איזה משקל מכוון ואיזה לא (שלהם דיגיטלי)
    מה גם שהמחזור התמידי שאני נמצאת בו לא מקל על תחושת הנפיחות והרצון התמידי למשהו לנשנש

• 45 קילו

• כככככככל הכבוד!!!

• נופר, אי איתך... שרשור עליה במשקל בבקשה!!!

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]

• מיכלי וסיוון - כל הכבוד!!!

• כל הכבוד מיכלה...
    גאה בך!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה