מאכלי חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שסיפרתי בעבר, כשהתחלתי לתת לשושי מוצרי חלב בגיל תשעה חודשים זה עשה לה בעיות נוראיות בעיכול, היא הקיאה והיה לה גם דם בצואה ובהוראת הרופא הפסקנו לתת לה.
    בדיוק באותה תקופה נכנסתי להריון והפסקתי להניק את נתתי לה מטרנה צמחית והיא שתתה אותה בתאבון וכך הייתי רגועה שלמרות שהיא לא אוכלת מוצרי חלב היא מקבלת את כל מה שהיא צריכה דרך המטרנה.
    בחודש האחרון היא הפסיקה עם המטרנה- היא פשוט לא רוצה! מחזירה לי בקבוקים מלאים ומבקשת לשתות מים.
    התייעצתי עם הרופא מה לעשות אז הוא אמר לי שאני אבוא אליו לקליניקה באיזהשהו יום שישי אחד ואתן לה לאכול מעדן קטן שם אצלו, ואז הוא יבדוק אותה ויראה אם הכל בסדר אז היא תוכל להתחיל לאט לאט לחזור לאכול מוצרי חלב.
    החלטתי שמחר בבוקר אני הולכת לעשות את זה.
    תחזיקו לי אצבעות בבקשה, כי היא באמת באמת זקוקה לזה בשביל הגדילה שלה.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
6 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה