רק רציתי לשפוך קצת את הלב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!
    עד עכשיו הייתי צופה מהצד.. הייתי מחפשת דברים בגוגל שמעניינים אותי ואז נכנסת לקרוא.

באמת אני לא מצליחה להבין איך כולם אומרים לי לא להיכנס ללחץ שזה הכי חשוב
    כשאתה רוצה משהו והוא לא מצליח - באמת שאפשר להיות רגוע?!?!

היום עשיתי בדיקת דם... ויצא שלילי

אני לא מפסיקה לבכות, אני פשוט לא מצליחה
    אני יודעת שאסור להתייאש וצריך לנסות שוב, וזה קורה ואני לא היחידה
    ושזה יבוא וכו' וכו' וכו'
    אבל זה לא עוזר לי!!!

עשינו 2 הזרעות יום אחר יום וכלום פשוט לא נקלט
    ולא בא לי כלום חוץ מלקחת בקבוק יין עם גלידה ולשבת ולבכות
    למה הכל כ"כ קשה?? שוב לחכות למחזור ואז לספור את הימים ושוב לחכות , ואולטראסאונד ובדיקות דם ...
    אווף זה קשה:( ( אני יודעת שקשה יש רק בלחם)

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
9 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה
    קודם ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

אני מבינה אותך לגמרי !! זה קשה זה מאכזב ומותר לפעמים להישבר לבכות ולהיות
    בדאון זה בסדר אנחנו לא מכונות!!
    מה שחשוב זה להיתאפס יום אחרי להרים את הראש למעלה להיות אופטימית ולחשוב חיובי!!

יהיה בסדר תיהיה סבלנית תעבדי על עצמך .. זה מאוד חשוב..
    הלחץ כמו שאת בטח יודעת.. לא ממש עוזר ..
    לפעמים הכול בסדר איתנו ומה שמפריע לכניסה להריון זה הלחץ.. הסטרס..

תנסי להירגע תחשבי חיובי יהיה חיובי..

אני הייתי עד לפני כמה חודשים פשוט בלתי ניסבלת !!
    ועבדתי על עצמי .. והשלמתי עם העבודה שאני צריכה לשחרר ושזה יגיע..
    אני מבינה שאת אחרי 2 הזרעות .. זה לא פשוט!
    מה שנותר לי להגיד לך זה שתיהיה חזקה!!

המון המון בהצלחה!!
    אנחנו פה תרגישי חופשי לפרוק מה שיש לך ..

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • מסכימה לגמרי עם מה שמורן אמרה לך ,אין לנו דרך אחרת אלא להמשיך לנסות שוב ושוב ושוב,מאד מבינה את אכזבתך (מי כמוני יודעת איבדתי הריון לפני 5 חודשים שהיה כל כך יקר ללבי וחיכיתי לו המון זמן) אז מתוקה תנגבי את דמעות ותמשיכי הלאה ,בעזרת השם נצליח.שולחת לך חיבוק גדול ותהיה חזקה מאמי.
  • מצטרפת לדברייה של מורן
    נכון שזה קשה, מייאש, מאכזב מדכא.. וזה בסדר, מותר לנו להרגיש ככה
    אבללללל... כל הדרך הקשה והמייאשת הזאת, בסוף תוביל אותנו אל ה
    אז בנתיים אנחנו פה כדיי לתמוך ולעודד

שיהיה מלאאא מלא בהצלחה
  • את צריכה להאמין ולהתחזק מסיפורים של נשים שחיכו וחיכו ובסוף נקלטו. איזה בדיקות עשיתם לפני ההזרעה? מה זה בדיוק הזרעה? סורי על הבורות בעניין. בהצלחה!  

כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
  • את צריכה להאמין ולהתחזק מסיפורים של נשים שחיכו וחיכו ובסוף נקלטו. איזה בדיקות עשיתם לפני ההזרעה? מה זה בדיוק הזרעה? סורי על הבורות בעניין. בהצלחה!  

כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
  • היי, קודם כל ברוכה הבאה

• הבנות המקסימום בפורום הזה כבר אמרו הכל נשאר רק לחזק אותך ולתת לך חיבוק גדול ..קראתי לפני כמה ימים ש99 אחוז בסןף נכנסות להריון לי זה עזר למצב רוח מקווה שגם לך בהצלחה ענקית
  • אוי יקירה איך שאני מבינה אוווותך...גם אני הייתי בדיוק ככה והכי מבאס היה שבעלי היה יותר מתבאס ממני כל פעם שהייתי באה אליו בפרצוף שמנסה לחייך אבל בפנים הדופק עולה ואני באה ואומרת לו קיבלתי מחזור והוא שואל אותי 3 פעמים אם באמת קיבלתי..קשה לקבל את זה שמנסים ולא מצליחים את אומרת לעצמך כאילו מה אני מנסה ומנסה מה לא בסדר??למה לכולם נקלט ואצלי לא..איך אני מכירה את ההרגשה הזאת יוואוו זה כואב,אצלי גם אותו דבר ועוד שיש לי לחץ משפחתי מהצד שעוד לא הבאתי ילד אפילו אחיינים של בעלי בני 6-7 כבר מתחילים להגיד "מזה למה אין לכם ילדים אתם התחתנם מזמן" ואני ובעלי משחקים אותה כאילו לא שמענו כדי לא לבאס אחד את השני
    אבל זאת האמת..
    ובתכלס אין מה לעשות עם זה לשבת ולבכות ולהתבאס עוד יותר ולבאס את בעלך בדרך..זה לא הולך ככה אי אפשר,אפשר פשוט לפתוח דף חדש חודש חדש של ניסיונות בלי בכי ופנים מורמות ומנסים עד שנקלטים אין ברירה זה הריון לא מגיע על מגש מוכן מצופה זהב...את כלכך רוצה?תעבדי קשה אבל לא בהתבכיניות ובבאסה לא נורא אמא את תהיי..ובעזרת ה' בקרוב אני מאחלת לך לי ולכל בנות הפורום שעוד לא נקלטו שבעזרת ה' בקרוב מאוד נודיע כאן על ביטא בשמייייםם!!!!בעזרת ה' אמן ואמן רק להאמין באלוקים והכל יהיה בסדר הוא מכוון את הכל מלמעלה והוא יודע מתי הזמןן המתאים שכל אחת ואחת מאיתנו תהיה אמא !
  • תודה על מילות התמיכה והעידוד
    חיממתן לי את הלב, גרמתן לי לחייך ולהזיל דמעה שניהם
    "תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה