התגעגעתי!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אהובות שלי!!!

כבר יותר משבועיים שאני נכנסת כל יום, מתעדכנת, לא מדלגת על אף הודעה, אבל פשוט אין לי את הזמן או את הכוח להגיב או לשתף.

עכשיו אני יושבת בעבודה, הבוס הלך, גם הבנות האחרות, ואין לי כוח לעבוד יותר, אז אני מנצלת את הזמן לעדכן אתכן קצת.

אז התחלתי לעבוד כבר לפני 3 שבועות. הימים הראשונים היו קשים, אתן יודעות, כשאין מקום, אין עבודה, עוד לא מבינים מה קורה, אבל לאט לאט הכל הסתדר והיום אני כבר עמוק בתוך העבודה, הבוס מרוצה והכל זורם.
    אני נהנית מאוד מהקרבה לבית (5 דקות נסיעה בתוף העיר), נהנית מלצאת לעבוד ולחזור לחיים.
    כמובן ששום דבר לא מגיע בלי קשיים- וכבר בשבוע השני לעבודתי אמילי חטפה איזה משהו, שבהתחלה חשבנו שזה וירוס שהיא נדבקה מבעלי, אבל אחרי כמה ימים איבחנתי אותה לבד
6 תגובות
עמוד 1
  • התגעגענו

• מאמי מאוד מאוד התגעגעתי אלייך

• מאמי הכי חשוב שיש לך סיפוק מהעבודב

• את חסרה מאד.
    איזה כיף לשמוע שטוב לך.
    שימשיך ככה.
    לגבי לא להתראות עם הבעל..... אין כמו קצת געגועים
  • שמחה לשמוע שהולך לך טוב בעבודה ושאמילי נהנית במשפחתון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה