שיתוף + שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

רציתי לשתף קצת ולשאול שאלה... קיבלתי החל מעכשיו חופשת מחלה עד למועד הלידה המשוער, כי מסתבר שנפרדו לי עצמות האגן, והגעתי למצב שאני בקושי צולעת ממקום למקום. שזה לא נעים בכלל, אבל אני מתנחמת בעובדה שקיבלתי חופשה בלתי צפויה. זה קרה לעוד מישהי? הגעתי לרופא נשים כ"כ מותשת מזה, שלא זכרתי לשאול אותו כלום, ורק אח"כ צצו לי הרבה שאלות.

ושאלה לגבי שמירת הריון למי שיודעת - בעבודה אמרו לי שימי המחלה לא יספיקו לי לכל התקופה, ואמרו לי שאני צריכה לבקש מהרופא שמירת הריון, אבל לא ממש ידעו להגיד לי לאיזה רופא לפנות בשביל זה ומה התהליך. חלק אמרו שאישור המחלה שקיבלתי מרופא נשים לחודש וחצי מספיק, חלק אמרו לפנות לרופא משפחה וחלק לרופא תעסוקתי. אז אני מבולבלת ואשמח אם מישהי תעשה לי סדר בעניין.

תודה למי שקראה עד לכאן
2 תגובות
עמוד 1
  • אני יעשה לך סדר!
    כל חופשת מחלה במהלך ההריון שעולה על 14 יום ניקראת שמירת הריון
    לכי לביטוח לאומי ותקחי טפסים לשמירת הריון
    יש שם חלק שהמעסיק ממלא וחלק שהרופא הריון ממלא
    בנוסף את מצרפת את כל האישורים הרפואיים שלך כולל המיכתב שקיבלת
    ואחרי 20 יום ( או 30 אני כבר לא זוכרת) מהיום שהפסקת לעבוד
    את צריכה להגיש לביטוח לאומי שיאשרו לך שמירת הריון
    לצרף תלושים אחרונים גם,
    תדברי עם הפקידה בביטוח לאומי היא תסביר לך הכל