בנות צריכה יעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, היום הייתי אצל הרופא נשים אחרי שעשיתי 2 בדיקת סוכר, זה הבדיקה הכי מגעילה שהייתה עד כה, הרופא שלך אותי לרופא לסכרת הריון. אני ממש בלחץ מכל הסרט הזה..אמא שלי אומרת שזה מאוד מוזר בחיים במשפחה לא היה אף אחד שחלה בסכרת אפילו לא רחוק משפחה..ולי מוזר כי אני אוכלת מתוק אבל באותה כמות שאכלתי לפני הריון ואפילו פחות כי בהריון אני לא יכולה לאכול שוקולד זה עושה לי מיגרנה..בקיצור קצת מלחיץ אותי כל הנושא הזה.. חוץ מהסכרת גם מצו אצל העובר כליה ימינית גדולה יותר למרות שהיום באולטרסאונד הוא ראה שכאילו זה נהיה יותר קטן...ממש מלחיץ אותי!!!אני ממש מפחדת שיהיה משו לבייבי שלי!! מישהיא אולי עברה משו דומה? איך זה? יהיה בסדר או לא?
4 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה ממש אבל...
    מחזיקההה לך מלא מלא

• לגבי הכליות אם יצא פעם ככה ופעם ככה זה אומר שהאולטרסאונדים שלהם מעפנים וגם בכללי
    זה מכשיר לא מדויק. אצל אחד יותר ישן אצל אחר יותר חדש... אל תתרגשי מזה תעשי שוב פעם.
    זה יכולה ליהיות סתם טעות טכנית. את מבינה הרי שכליה לא יכולה להחליף את הגודל שלה כל שני
    וחמישי.
    לגבי סכרת הריון- היא רק של הריון!!! איך שאת יולדת זה נגמר. הרבה דברים בהריון משתבשים
    ואחד מהם יכול ליהיות רגישות לאינסולין . יכולים להגיד לך שדיאטה מסוימת שיתאימו לך תספיק.
    יש לנו אחת בפורום שהייה לה סכרת הריון lialo הכינוי שלה. היא בטח תסביר לך יותר !
  • קודם כל תודה! לגבי הכליה אני לא ממש מוטרדת אחותי סיפרה שגם בהריון שלה סיפרו לה סיפורים על הכליה של אחיינית שלי אבל בסוף נולדה ילדה בריאה. לגבי סכרת הריון קצת מלחיץ. איך אני מוצאת את הבחורה ליולה? אני לא ממש מנוסה בפורום הזה.??
  • מה שמיצי אמרה
    תחפשי אולי בגוגל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה