איזה מחרפן........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני הכי שונאת שנעלמים דברים זה מטריף אותי...אתמול בצהריים היה לי בארנק 100 שח ישבנו בבית קפה שילמתי עם האשראי חזרתי הביתה --מאז לא יצאתי היום בבוקר באה לתת לבעלי את השטר פותחת את הארנק אין...השתגעתי הרי לא יצאתי מאתמול בערב...איך יכול להיות??וזה עוד אחרי שחודש שעבר נעלמו לי כל התכשיטי זהב ואין לי מושג איך ולאן??הזוי לא???????אני משתגעת...
7 תגובות
עמוד 1
  • יש לך מנקה בבית?

• זהו שלא........אף אחד לא היה כאן כמו רוח....מתחיל להלחיץ אותי העיניין...........
  • שימי כוס הפוכה על השיש ותדליקי נר.
    תמשיכי לחפש בבית, גם בארנק ובתיק...

• יש מצב שהשטר נפל במסעדה
    ויש מצב שבזבזת אותו אתמול ואת לא זוכרת על מה

• את גרה בשכירות?

לפני שנתיים בערך בעל הדירה שלנו "הרים" לי את שרשרת זהב מהחתונה וכסף
  • אין לי מנקה ואני לא גרה בשכירות וגם אין לי תשובות.....אוף...טוב נו כבר נמאס לי להתעסק עם זה.............שבוע טוב.......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה